2018-07-20 07:42:58
Φωτογραφία για Τραπέζια σαλονιού με φωτιζόμενους χάρτες
Η ομάδα σχεδιασμού επίπλου Woo Designs, που δραστηριοποιείται στη Βαρσοβία, δημιουργεί απίστευτα τραπέζια σαλονιού από ξύλο και ρητίνη. Τα δρύινα τραπέζια είναι χαραγμένα με χάρτες διεθνών πόλεων όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο και μπορούν να γεμιστούν με κρυσταλλική ρητίνη που λάμπει στο σκοτάδι. Είναι ακόμη δυνατό να ζητήσετε έναν προσαρμοσμένο χάρτη εάν η αγαπημένη σας πόλη δεν είναι διαθέσιμη!

Ενώ τα coffee tables είναι διαθέσιμα χωρίς τη λαμπερή ρητίνη, το μπλε και πράσινο εφέ λάμψης προσθέτει απίστευτο βάθος στο έργο καθώς τα φώτα σβήνουν. «Η κατευθυντήρια αρχή κάθε προϊόντος είναι ότι είναι μοναδική και δίνει στο εσωτερικό χώρο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα», δηλώνει η εταιρεία. «Θέλω οι χρήστες των προϊόντων μου να έχουν ένα αντικείμενο με μια αίσθηση μοναδικότητας. Πιστεύουμε ότι κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέλειο προϊόν.»

 

Κάθε τραπέζι είναι εξοπλισμένο με χαλύβδινα πόδια για μια σύγχρονη εμφάνιση που επιτρέπει στον χάρτη να «λάμψει». Κάθε τραπέζι είναι χαραγμένο σε τρία επίπεδα – δρόμους, κτίρια και νερό – για να δώσει διάσταση στο έργο. Εάν αγαπάτε τους χάρτες ή θέλετε να προσθέσετε μοναδικό χαρακτήρα στο σπίτι σας, τα Woo Designs διαθέτουν μια ποικιλία τραπεζιών προς πώληση μέσω της Etsy. Έτσι ο αγαπημένος σας προορισμός θα λάμπει για πάντα στο σαλόνι σας!
 
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ