2018-07-20 09:00:56
Φωτογραφία για Πείτε μας τι χρώμα εσώρουχά φοράτε για να σας πούμε πόσο καλό σεξ κάνετε
Το χρώμα που επιλέγουμε στα ρούχα μας αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για το χαρακτήρα και την ψυχολογική μας διάθεση.

Όμως μια έρευνα που διεξάχθηκε στη Βρετανία έδειξε ότι ακόμα περισσότερα για την προσωπικότητα μας και για το πόσο σέξι είμαστε στο κρεβάτι, αποκαλύπτει το χρώμα που επιλέγουμε για τα εσώρουχα μας. Φαίνεται ότι ένα εσώρουχο μπορεί να αποκαλύψει όχι μόνο το χαρακτήρα μας αλλά και τη σεξουαλική μας ζωή.

Διαβάζοντας τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, όταν θα ξαναπάτε για ψώνια θα προβληματιστείτε ακόμα περισσότερο για το τι χρώμα θα είναι το εσώρουχο που θα επιλέξετε.

Μαύρο

Το μαύρο έχει ταυτιστεί με το κλασσικό, όμως όσον αφορά στα εσώρουχα είναι αρκετά σέξι και αν έχει δαντέλα γίνεται τολμηρό. Έτσι, όσες γυναίκες προτιμάνε μαύρα εσώρουχα έχουν ισχυρή προσωπικότητα, είναι ανεξάρτητες και δεν διστάζουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα στη σεξουαλική τους ζωή.

Μπλε

Αυτό το χρώμα που φανερώνει τόλμη και ταυτόχρονα αποπνέει έναν αριστοκρατικό αέρα. Όσες διαλέγουν μπλε εσώρουχα είναι αρκετά τολμηρές στη σεξουαλική τους ζωή, ενώ ταυτόχρονα τους αρέσει να διατηρούν μια ισορροπία. Εάν είστε έτοιμες για κάτι διαφορετικό και κομψό, αυτό το χρώμα είναι η κατάλληλη επιλογή.

Ζεστά χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο)

Σε κάθε συρτάρι μιας γυναίκας υπάρχει έστω ένα κόκκινο εσώρουχο, εξάλλου είναι το χρώμα του πάθους. Το κόκκινο αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς και το ρυθμό της αναπνοής, και γυναίκες που επιλέγουν ζεστά χρώματα θέλουν να προκαλέσουν έξαψη και να ανάψουν λίγο τα αίματα,

Λευκό

Το λευκό συνδέεται με την αγνότητα. Όμως πίσω από την αθωότητα μπορεί να κρύβεται η εμπειρία. Έτσι αν επιλέγετε λευκά εσώρουχα ίσως θέλετε να δείχνετε αθώα, αλλά ταυτόχρονα είστε ανοιχτές σε προτάσεις που αφορούν το σεξ. Είστε μια γυναίκα πρόθυμη να μάθει αλλά και να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Nude

Οι γυναίκες που φοράνε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος είναι αυθεντικές, προσγειωμένες και δείχνουν αμέσως αυτό που πραγματικά θέλουν. Με απλά λόγια, είναι ανοιχτά βιβλία και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Ό,τι νιώθουν θα το πουν και θα το δείξουν.

Ροζ

Όσες φοράνε ροζ εσώρουχα είναι ρομαντικές, ευγενικές και έχουν ανάγκη από αγάπη. Είναι θηλυκές και αισθησιακές, όμως ποτέ δεν θα πάρουν την πρωτοβουλία, θα περιμένουν τον άντρα να τους καθοδηγήσει.

Μωβ

Οι γυναίκες που αγαπάνε το μωβ χρώμα στα εσώρουχα, έχουν σαν μοναδική επιδίωξη την προσωπική τους ικανοποίηση. Είναι σαν τους χαμαιλέοντες, μεταμορφώνονται διαρκώς ανάλογα με τις καταστάσεις, αρκεί να πάρουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ