2018-07-20 16:21:47
Φωτογραφία για Πώς να πετύχεις τον ατημέλητο κότσο – σήμα κατατεθέν της Μέγκαν Μαρκλ
Όταν γίνεται λόγος για “βασιλικά” χτενίσματα, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στην Κέιτ Μίντλετον και τις χαλαρές μπούκλες ή τους περίτεχνους κότσους της. Και τα δύο στυλ είναι εξίσου αριστοκρατικά αλλά όχι τόσο πρακτικά -ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε την υγρασία του καλοκαιριού.

Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένες με τον χαλαρό, χαμηλό κότσο της Μέγκαν Μαρκλ, που συχνά επιλέγει ακόμα και για τις επίσημες εμφανίσεις της με τον πρίγκιπα Χάρι. Πρόκειται για ένα εύκολο χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε μόνες στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία στο κομμωτήριο! Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του ανεπιτήδευτου και του αχτένιστου στυλ, έτσι ο διάσημος hairstylist David Lopez δίνει τις συμβουλές του για το πώς να αντιγράψουμε το χτένισμα, ώστε να φαίνεται επιμελώς ατημέλητο και όχι όπως ο κότσος που κάνουμε για να πλύνουμε τα πιάτα!

Μαζί με μερικά τσιμπιδάκια και ένα λαστιχάκι αποδεικνύεται ότι το κλειδί για το messy bun της Μέγκαν Μαρκλ είναι οι τούφες που πέφτουν χαλαρά στο πρόσωπό της. Εάν έχετε όλα τα απαραίτητα, ψεκάστε με λακ τα μαλλιά σας πριν τα πιάσετε μια χαμηλή αλογοουρά -αυτό θα κρατήσει πιο σταθερό τον κότσο- και στη συνέχεια, στριφογυρίστε τη για να δημιουργήσετε έναν κότσο που θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια για να πετύχετε το χαλαρό αποτέλεσμα της Μέγκαν Μαρκλ.

Ακούγεται απίστευτα εύκολο, έτσι; Δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα στο βίντεο:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ