2018-07-20 21:26:29
Φωτογραφία για Google, Facebook, Microsoft, Twitter θα επιτρέπουν να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ των εφαρμογών!
Πολλές φορές μπορεί να έχετε αισθανθεί την ανάγκη για ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ εφαρμογών. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τέτοιο εργαλείο τώρα, αλλά το Google, το Facebook, η Microsoft και το Twitter έρχονται μαζί για να αναπτύξουν κάτι τέτοιο.

Αν και πολλές εφαρμογές επιτρέπουν σε έναν χρήστη να κατεβάσει τις πληροφορίες από αυτές, αυτά τα δεδομένα δεν έχουν μεγάλη χρησιμότητα, επειδή οι χρήστες δεν μπορούν να το μεταφορτώσουν αλλού.Το Facebook, το Google, το Twitter και η Microsoft συνεργάστηκαν σε αυτό που το αποκαλούν "έργο μεταφοράς δεδομένων".Πρόκειται για ένα σχέδιο ανάπτυξης μιας πλατφόρμας φορητότητας δεδομένων ανοικτής πηγής, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει οποιαδήποτε ηλεκτρονική υπηρεσία.

Το μέλλον της φορητότητας θα πρέπει να είναι πιο περιεκτικό, ευέλικτο και ανοικτό.Θα επιτρέψει τη σύνδεση μεταξύ οποιωνδήποτε δύο διεπαφών προϊόντων που αντιμετωπίζουν το κοινό για άμεση εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων.Ο πρωταρχικός στόχος του έργου είναι η βελτίωση της φορητότητας δεδομένων, επιτρέποντας στους χρήστες όχι μόνο να κατεβάζουν τα δεδομένα τους αλλά και να τις μεταφέρουν σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική υπηρεσία της επιλογής τους.


Για παράδειγμα, το Facebook διαθέτει ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν όλα τα δεδομένα που κατέχει σε αυτά το κοινωνικό δίκτυο. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα αυτά είναι να κάνουν αλλαγές στο προφίλ τους στο Facebook. Με το DTP,θα διευκολύνουν τους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα τα δεδομένα τους από το Facebook απευθείας σε άλλη εφαρμογή.

Εκτός από τους χρήστες, ένα εργαλείο για τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των εφαρμογών θα είναι πολύ χρήσιμο για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις.Με ένα τέτοιο εργαλείο, θα είναι πολύ πιο εύκολο για τις νέες εταιρείες να αποκτήσουν τα απαραίτητα δεδομένα για μια υπηρεσία, όπως μεταφέροντας λίστες αναπαραγωγής,ή μεταφέροντας φωτογραφίες και βίντεο.Το DTP θα ενισχύσει το οικοσύστημα φορητότητας δεδομένων μειώνοντας το φορτίο υποδομής τόσο στους παροχείς υπηρεσιών όσο και στους χρήστες, γεγονός που θα αυξήσει με τον τρόπο αυτό τον αριθμό των υπηρεσιών που προσφέρουν τη φορητότητα.

Θα υπάρχουν δύο τύποι προσαρμογέων: προσαρμογείς δεδομένων εισαγωγής και εξαγωγής και προσαρμογείς επαλήθευσης ταυτότητας, οι οποίοι θα διευκολύνουν την επαλήθευση και την προστασία των χρηστών. Το DTP θα υποστηρίζει όλους τους τύπους δεδομένων, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τις επαφές, τα ημερολόγια και τις εργασίες.
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ