2018-07-21 17:26:43
Φωτογραφία για Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε παράνομο καζίνο (φωτογραφίες)
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε, την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί (22) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων, οι οποίοι τίθονταν σε λειτουργία από (2) άλλους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (server), καθώς επίσης και (13) κάμερες καταγραφής εικόνας του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του καταστήματος.

Αναλυτικότερα από την έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

(22) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,

(13) κάμερες,

 (2) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές – server ,

 (2) παιγνιομηχανήματα μεγάλου μεγέθους τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»,


 (2) τραπέζια για τη διενέργεια BLACK JACK ,

 (2) επιτραπέζιες ρουλέτες,

(39) τράπουλες,

(3.448) μάρκες,

οθόνη συνδεδεμένη με ηλεκτρονικό καταγραφικό,

(840€) ευρώ και

πλήθος εγγράφων.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν αλλοδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και (5) θαμώνες – παίκτες, οι οποίοι κατελήφθησαν να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σε βάρους τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα που αφορούν τα παίγνια, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τους αλλοδαπούς.

Τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ το κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ