2018-07-21 19:29:58
Φωτογραφία για Η Samsung προσπάθησε ξανά να γελοιοποιήσει την Apple
Η Samsung κυκλοφόρησε τρεις διαφημίσεις υπό τον τίτλο Ingenius.Tα διαφημιστικά βίντεο Θα γελοιοποιήσουν την έλλειψη γρήγορης φόρτισης, την απουσία υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλιοστών και την καλύτερη κάμερα στο iPhone X.

Η κορεατική εταιρεία πήρε και πάλι το λόγο και συνέχισε να επιτίθεται στην Apple μέσω βίντεο. Έτσι, ο γίγαντας της πληροφορικής προσπαθεί να επισημάνει τις ατέλειες της ναυαρχίδας του ανταγωνιστή και να προσελκύσει την προσοχή νέων πελατών Ingenius: γρήγορη φόρτιση

Στο Apple Store, ένα κορίτσι έρχεται και ρωτά αν υπάρχει μια γρήγορη φόρτιση για το iPhone X. Ο πωλητής λέει ότι έχει, αλλά για την λειτουργία της, θα πρέπει να αγοράσετε έναν προσαρμογέα από Lightning σε USB-C και ένα ειδικό τροφοδοτικό. Στην περίπτωση του Galaxy S9, δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα.

Ingenius: υποδοχή ακουστικών

Στο Apple Store, ο αγοραστής ενδιαφέρεται για το πόσο καλή είναι η κάμερα στο iPhone X και αναρωτιέται γιατί έχει χαμηλότερη βαθμολογία από ότι στο Galaxy S9. Ο σύμβουλος του καταστήματος του απαντά ότι δεν πιστεύει στους δείκτες, αλλά στην Apple.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ