2018-07-22 11:54:45
Φωτογραφία για «Μαριονέτα ο Άνθρωπος, Κόσμε»! 25-29 Αυγούστου στον Γαλατά Τροιζηνίας
Η παράστασή μας ονομάζεται «Μαριονέτα ο Άνθρωπος, Κόσμε»,  και θα παρουσιαστεί στο Γυμνάσιο Γαλατά Τροιζηνίας

( απέναντι από τον Πόρο )  25 με 29 Αυγούστου. Μέσα στο έργο παρουσιάζεται ο «Άνθρωπος», η «Φωνή» καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους, μία σχέση πιεστική, μία σχέση ιδιαίτερη και σίγουρα μία σχέση που όλοι έχουμε δει γύρω μας και πιθανόν μέσα μας. Είναι ένα θεατρικό  με κοινωνικό περιεχόμενο ή αλλιώς, είναι ο «καθρέφτης» της κοινωνίας μας.

Όταν ο άνθρωπος κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη, τρόμαξε γιατί είδε το τέρας που υπάρχει μέσα του. Στην κοινωνία των ''Μη'' και των ''Δεν Μπορείς'' δεν υπάρχει εξέλιξη ανθρωπάκο. Σιωπή, η μεγαλύτερη εφεύρεση των ανθρώπων.      

 

                                                          

H παράσταση αυτή δημιουργήθηκε  από την ομάδα ArtiStas  και ανέβηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016 σε συνεργασία με το δήμο Τροιζηνίας, στο θέατρο του δήμου. Τον Δεκέμβριο  του 2016, ανέβηκε δύο φορές στο Θέατρο «Κάρολος Κουν»,  σε συνεργασία με τον  Δήμο Αλίμου.


 Η παράσταση ξεκίνησε για να ευαισθητοποιήσει,  καθώς  και να προβληματίσει τους θεατές και είχε ανέκαθεν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σκοπός  των παραστάσεων είναι να  κινητοποιηθεί ένας θεατρικός μαραθώνιος αγάπης, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα αποτελούν το εισιτήριο για τις παραστάσεις. Σκοπός μας είναι αυτή η προσπάθεια συνεισφοράς, να μην σταματήσει πρώτου συλλέξει τουλάχιστον ένα τόνο σε τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν στο χαμόγελο του παιδιού και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Τροιζηνίας.

 

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Αριστείδης  Σταύρου

Ηθοποιοί: Ελπίδα Καρνέζη, Αριστείδης Σταύρου

Επιμέλεια φωτογραφίας: Γιάννης Λαζάρου

Όνομα υπευθύνου: Αριστείδης  Σταύρου

Τηλέφωνο επικοινωνίας :6984094450
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ