2018-07-23 09:40:54
Φωτογραφία για Νίκη Λάμη: Ο χωρισμός και η νέα σχέση με τον 59χρονο επιχειρηματία
Η ηθοποιός παρόλο που αρέσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ουδέποτε προκάλεσε ούτε και εξέθεση την προσωπική της ζωή, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε και πολλά πράγματα, ωστόσο κάποιες τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει σχόλια.

Ο λόγος για την Νίκη Λάμη η οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, περίπου 6 ετών, με τον 45χρονο καπετάνιο Χρήστο Μεταλληνό. Με ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την σχέση τους. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιανουάριο και έκτοτε εκείνη προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Σύµφωνα µε τη "Real Life",  η όµορφη ηθοποιός, µε πιο πρόσφατη την συµµετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «To τατουάζ», έχει βρει πλέον την ευτυχία στην αγκαλιά του 59χρονου επιχειρηµατία Παναγιώτη Γεροδήµου, ιδιοκτήτη γνωστού ιταλικού εστιατορίου στο Κολωνάκι.

Παράλληλα, ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στον χώρο της θεατρικής παραγωγής και συγκεκριμένα στα θέατρα «Γκλόρια» και «Κιβωτός», µαζί µε τον Τάσο Παπανδρέου.


Όπως αναφέρεται η σχέση τους µετράει µόλις λίγους µήνες, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο για ισχυρή μεταξύ τους χημεία, με τους δυό τους να είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας τις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αναφέρονται σε φλογερό έρωτα, που όσο περνά ο καιρός δυναμώνει μάλιστα!

Προ ολίγων ημερών εντοπίστηκαν να κατηφορίζουν χέρι-χέρι την οδό Λουκιανού, όπου βρίσκεται το εστιατόριο του Παναγιώτη Γεροδήµου, όπου όταν πλέον έφτασαν στην πλατεία Κολωνακίου αντάλλαξαν παθιασµένα φιλιά, αδιαφορώντας παντελώς για τα αδιάκριτα βλέµµατα.

Η Νίκη Λάµη µετά τον χωρισµό της από τον Χρήστο Μεταλληνό επικεντρώθηκε σε ένα απαιτητικό επαγγελµατικό πρόγραµµα, παίζοντας στο «Βάψ’ τα µαύρα» των Ρέππα Παπαθανασίου, στο θέατρο «Λαµπέτη», ενώ παράλληλα έκανε γυρίσµατα στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου, όπου υποδυόταν την παράνοµη ερωµένη του ήρωα που ενσαρκώνει ο Απόστολος Γκλέτσος. Ενώ, λοιπόν, είχε αποφασίσει να µείνει µόνη για ένα διάστηµα, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα όταν γνώρισε σε κοινή παρέα τον Παναγιώτη Γεροδήµο.

Οι δυο τους παραμένουν αχώριστοι και οι επιταγές της θεατρικής παράστασης «Μπαµπάδες µε ρούµι», που παίζεται σε µεγάλες πόλεις της Κύπρου, κατάφεραν έστω και για λίγο μόνο να τους κρατήσουν μακριά.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ