2018-07-23 11:31:12
Φωτογραφία για Ακυρώθηκε η διαμαρτυρία για τη Μακεδονία στη ΒΟΝΙΤΣΑ, κατά την επίσκεψη Παυλόπουλου
           Ακυρώθηκε η διαμαρτυρία, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 26 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στη Βόνιτσα, όπου θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης. 

         Συγκεκριμένα, με μήνυμα που μας στάλθηκε στο Facebook, οι διοργανωτές ανακοίνωνουν πως η διαμαρτυρία για την Συμφωνία των Πρεσπών στη Βόνιτσα ακυρώνεται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Παυλόπουλου και κάνουν λόγο για έμμεσες πιέσεις και λόγω φόβου επεισοδίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Κατόπιν έμμεσων πιέσεων αλλά  και φόβου για πιθανή πρόκληση επεισοδίων, κατά τη διάρκεια της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Βόνιτσα (26 Ιουλίου ώρα 10:30) για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, αποφασίστηκε η ματαίωσή της. 

        Ζούμε δυστυχώς σε μια εποχή που η λέξη Δημοκρατία έχει ευτελιστεί, έχει χάσει δηλαδή την αξία και το νόημά της. Έχει δώσει τη θέση της στο φόβο, την ηττοπάθεια και τον ωχαδερφισμό! Σημείο των καιρών και αυτό μιας κοινωνίας που παραιτείται από όλα και περιμένει καρτερικά, το τέλος της, ανίκανη να αντισταθεί. 

Τελικά, έχουμε ότι μας αξίζει.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ