2018-07-23 13:16:08
Φωτογραφία για Κρήτη: Ραγίζουν και οι… πέτρες στην κηδεία της 22χρονης Κάλλιας
Η τελευταία πράξη του… δράματος παίχτηκε σήμερα το μεσημέρι στα Λιβάδια Μυλοποτάμου όπου... πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την 22χρονη Κάλλια Νύκταρη που «ξεψύχησε» χθες μετά από τροχαίο ατύχημα.

Από νωρίς χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στα Λιβάδια για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό κορίτσι ενώ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Κάλλια δεν βρίσκεται στην ζωή.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ήταν λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι όταν η 22χρονη Κάλλια κινούνταν με το αυτοκίνητό της στον δρόμο προς τον Αρόλιθο όταν μετά την διακλάδωση Γαζίου στο Ηράκλειο έχασε τον έλεγχο του οχήματός κι εξετράπη της πορείας της με την ίδια να εκσφεδονίζεται από το ΙΧ και να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που διερευνώνται από τις αρχές φαίνεται να καταδεικνύουν πως η αδικοχαμένη 22χρονη δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ίσως αυτή να ήταν και η αίτια που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο πρόωρα.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο… πένθος τόσο την οικογένειά της όσο και την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου καθώς ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και αγαπητή.

Η 22χρονη Κάλλια είχε καταγωγή από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ήταν μοναχοκόρη και είχε σπουδάσει στο δημόσιο ΙΕΚ Δημοσιογραφίας στο Ηράκλειο.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ