2012-06-05 08:58:15
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ
Με τον Επίτροπο Απασχόλησης, Λάσλο Αντορ θα έχει συνάντηση σήμερα στις Βρυξέλλες (13:00), ο Φώτης Κουβέλης ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί, με την επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος. 

To απόγευμα (17:30) ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Χθες στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών – Δημοκρατών Χάνες Σβόμποντα, υπογράμμισε την ανάγκη χρονικής επιμήκυνσης του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, για να πάρει η χώρα ανάσα. Ταυτόχρονα, τόνισε, ότι τα μέτρα που επιβάλλονται είναι άνισα, άδικα αλλά και αναποτελεσματικά.

Στη συνάντηση με τον Χάνες Σβόμποντα, ο Φώτης Κουβέλης, του έκανε σαφές ότι η χώρα χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανεργίας.

Σύμφωνα με τον Φώτη Κουβέλη, ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών Δημοκρατών, έδειξε να κατανοεί απόλυτα τις θέσεις αυτές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, υπογράμμισε επίσης, ότι ταυτόχρονα  με την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για τη σταδιακή αποδέσμευση από τους επαχθείς και δυσμενείς όρους και ρυθμίσεις του μνημονίου, θα πρέπει να υπάρξουν στο εσωτερικό της χώρας μας οι αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Παράλληλα, προσκάλεσε τους Ευρωπαίους εταίρους να έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα και να στηρίξουν τον ελληνικό τουρισμό.

ΝΕΤ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ