2012-06-05 09:15:03
Φωτογραφία για Ή τώρα ή ποτέ για «Τόρο»
Η Βέρντερ Βρέμης φέρεται να έχει καταθέσει επίσημα την πρότασή της για τον Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο η προσφορά της ισχύει μέχρι την Παρασκευή, καθώς μετά τη σέντρα στο Euro 2012 θα την αποσύρει.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον Βασίλη Τοροσίδη, η Βέρντερ Βρέμης είναι η ομάδα από την Μπουντεσλίγκα που προχώρησε σε επίσημη πρόταση για τον άσο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τα χρήματα που προσφέρει στους νταμπλούχους Ελλάδας η ομάδα του Τόμας Σάαφ είναι 2 εκ. ευρώ, ωστόσο ο όρος της συγκεκριμένης πρότασης είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία πριν την έναρξη του Euro 2012, αφού οι Γερμανοί φοβούνται το ενδεχόμενο να εκτοξευτεί η τιμή του και να αναγκαστούν να μπουν σε πλειστηριασμό με άλλους ενδιαφερόμενους.

Ακόμη κι έτσι όμως, η πρόταση κρίνεται καταρχήν μικρή από τους Πειραιώτες και παραμένει άγνωστο αν θα την δεχτούν, αφού δεν είχαν υπολογίσει το ενδεχόμενο να τους χτυπήσουν την πόρτα για τον αρχηγό της ομάδας με ποσό μικρότερο των 2,5-3 εκ. ευρώ, ενώ ως γνωστόν η «επίσημη» κοστολόγηση του συλλόγου είναι στα 5 εκ. ευρώ.

Πάντως, η Βέρντερ προσφέρει ένα αρκετά καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο στον παίκτη, που αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Αλλά και εδώ ο «Τόρο» δεν βγαίνει «χαμένος» αφού είναι στα σχέδια των ερυθρόλευκων να του αυξήσουν τις αποδοχές του. 

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ