2018-08-02 04:54:04
Φωτογραφία για Βασιλεία - ΠΑΟΚ 0-3
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Βασιλείας στην Ελβετία και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 2-1 στην Τούμπα πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσαν οι Βαρέλα (7’), Πρίγιοβιτς (53’) και Ελ Καντουρί (60’). Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κλονίστηκε από την απώλεια του Βιεϊρίνια στην… προθέρμανση και προηγήθηκε με το… καλημέρα. Στο 7’ ο Βαρέλα βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας και εκτέλεσε σαν επιθετικός από το κόρνερ του Πέλκα ανοίγοντας το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ από εκεί και πέρα, πήρε το ματς στον έλεγχό του, ενώ ο Πασχαλάκης επενέβη στην προβολή του Αγέτι. Μάλιστα, πριν το τέλος του πρώτου μέρους θα μπορούσε να σκοράρει για δεύτερη φορά μετά την σέντρα του Λημνιού, την οποία σπατάλησε ο Πρίγιοβιτς.

Στο 53’ ο Πασχαλάκης έβγαλε τον Πρίγιοβιτς απέναντι στο Όμλιν και ο Σέρβος με πλασέ σημείωσε το 2-0, ενώ ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 60’. Ο Πέλκας έστρωσε στον Ελ Καντουρί, ο οποίος σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


Βασιλεία (Φράι): Όμλιν, Βίντμερ, Κούμαρτ, Σούχι, Μπαλάντα, Σερέι Ντιέ, Τσούφι, Μπούα, Καλούλου (84' Όμπερλιν), Στόκερ (46' Κάμπο), Αγιέτι (73' Βόλφσβινγκελ).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαουρίσιο, Κάνιας (82' Σάκχοφ), Πέλκας (85' Ουάρντα), Λημνιός, Ελ Καντουρί (74' Λέο Ζαμπά), Πρίγιοβιτς.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ