2018-08-02 16:25:06
Φωτογραφία για Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και ΠΟΕΔΗΝ για το πότε μεταφέρθηκε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο!
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία για την ώρα άφιξης του πρώτου νεκρού από την πύρινη λαίλαπα στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο!

Μάλιστα οι εργαζένοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία- ντοκουμέντο με τον πρώτο νεκρό που μεταφέρθηκε και βρισκόταν εκείνη την τραγική νύκτα σε θάλαμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

 

Η ώρα της φωτογραφίας είναι 23:03

Όπως φαίνεται η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 23:03, 40 λεπτά, δηλαδή, πριν την άφιξη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι για το συντονιστικό.

Όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι «την φωτογραφία θα την καταθέσουμε στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση εφόσον μας καλέσει. Και όμως ο επικεφαλής του Νοσοκομείου αιχμής της υγειονομικής περίθαλψης των τραυματιών της πύρινης λαίλαπας στην Ανατολική Αττική δεν θυμάται για την ώρα που διεκομίσθη ο πρώτος νεκρός στο Νοσοκομείο. Λέει μάλιστα ότι διεκομίσθη 12 η ώρα τα μεσάνυκτα. Την ώρα της καταγραφής και όχι την ώρα της παράδοσης από το ΕΚΑΒ«.


Βιβλίο καταγραφής συμβάντων

Παράλληλα οι εργαζόμενοι δημοσιοποίησαν και τη σελίδα από το Βιβλίο καταγραφής συμβάντων του ΕΚΑΒ το οποίο είναι τριπλότυπο.

Στο βιβλίο συμπληρώνεται η ώρα παραλαβής του διακομιζόμενου νεκρού ή ασθενή, τα στοιχεία του ασθενούς (εν προκειμένω αγνώστων στοιχείων) ιατρική εκτίμηση και ζωτικά σημεία (εν προκειμένω απανθρακωμένος άνδρας άσφυγμος κ.α.).
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ