2018-08-05 12:27:11
Φωτογραφία για Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Δριμεία επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, ενώ υπογραμμίζει ότι η ύβρις του Παύλου Πολάκη και η αναφορά του στους νεκρούς, που «θολώνουν*» την εικόνα, είναι ενδεικτική της συμπεριφοράς συνολικά της κυβέρνησης. Επαναλαμβάνει δε ότι «οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας». Σε συνέντευξή της στο Liberal η κ. Σπυράκη σημειώνει πως  ο κυνισμός διακατέχει το σύνολο της κυβέρνησης και φάνηκε από την πρώτη ημέρα της εθνικής τραγωδίας μέσω της παράστασης που δόθηκε και στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ο οποίος έχει αναλάβει ακέραιη την πολιτική ευθύνη.

Όπως αναφέρει η Μαρία Σπυράκη ακόμη και η απομάκρυνση του Νίκου Τόσκα έγινε πολύ αργά και κάτω από την γενική κατακραυγή ενώ παρατηρεί ότι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι όπως ο Υπουργός Εσωτερικών η περιφερειάρχης Αττικής ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής κατά την κρίση του Πρωθυπουργού έκαναν σωστά τη δουλειά τους και ως εκ τούτου θα διαχειριστούν και μια πιθανή νέα κρίση.


 Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. δηλώνει πως πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα και καμία αλλαγή ρόλων δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη ενώ κάνει λόγο για απολύτως απονομιμοποιημένη κυβέρνηση καθώς σημειώνει ότι «στηρίζεται στις ψήφους βουλευτών δύο κομμάτων που έχουν συνεκτικό ιστό την παραμονή στην εξουσία».

Όσον αφορά στη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές, η κ. Σπυράκη λέει ότι η θέση των τρομοκρατών δολοφόνων βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και αναρωτιέται «γιατί η κυβέρνηση συμπεριφέρεται στον αρχιτρομοκράτη με τόση…στοργή;».

Σχετικά με την έξοδο από το πρόγραμμα στις 20 Αυγούστου, παρατηρεί ότι τελειώνει η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την πατρίδα μας αλλά όχι οι υποχρεώσεις της. «Μετά τις 20 Αυγούστου είμαστε μόνοι μας με τις δυνατότητές μας. Και αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία δυνατότητα να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων» υπογραμμίζει.

*Σημειώνεται ότι, το επίμαχο ρήμα «θολώνει», λίγο αργότερα, αντικαταστάθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο με τη λέξη «μαυρίζει», στην συνέντευξη του Π. Πολάκη στο ΑΜΠΕ. Ωστόσο η αντιπολίτευση έκανε λόγο για «προσβολή νεκρών» και «ντροπιαστική» συνέντευξη, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ