2018-08-06 15:00:53
Φωτογραφία για Οι εξελίξεις για τον Γιώργο Λιάγκα και το πρωινό του Σαββατοκύριακου...
Εν μέσω θέρους έσκασε η είδηση ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει την πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου.

Η «είδηση» απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα απέχει… πολλές ώρες! Τι εννοώ; Η διοίκηση του ΑΝΤ1 δεν έχει κάνει επαφή με τον παρουσιαστή, ενώ μάλιστα σε συνάντηση που είχαμε οι δημοσιογράφοι που καλύπτουμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη μας είχε πει ότι «προς το παρόν δεν έχουμε κάτι για τον Γιώργο Λιάγκα»!

Βέβαια από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να άλλαξε κάτι, αλλά σύμφωνα με  πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά και του newsit.gr… δεν έχει αλλάξει τίποτα αφού όχι μόνο δεν έχει γίνει ακόμα καμία συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά ούτε καν έχει πέσει το όνομά του στο τραπέζι για να αναλάβει πρωινή εκπομπή το σαββατοκύριακο.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι μιλώντας με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι «δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με τον Γιώργο Λιάγκα» τονίζοντάς μου πως «αν είναι να κάνει κάτι αυτό θα είναι στο prime time ή στο late night», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο το talk skow του να επιστρέψει από το δεύτερο μισό της καινούργιας σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2019
. Μέχρι τότε πάντως φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα του σταθμού για να αναλάβει ο παρουσιαστής και ουδέποτε έπαιξε το σενάριο για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, αφού άλλωστε κι ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας έχει αποκλείσει κατά το παρελθόν…!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ