2018-08-08 11:07:17
Φωτογραφία για Από αυτούς δεν το περιμέναμε! Νέος χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι του Power Of Love! Ήταν το πιο αγαπημένο...
Ήταν η είδηση που κανείς δεν περίμενε να ακούσει ή να διαβάσει με όσα βλέπαμε από το ζευγάρι Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime Cy, το οποίο σπάνια πέφτει έξω σε θέματα του «Power of Love», το πιο αγαπημένο ζευγάρι του reality σχέσεων του ΣΚΑΪ δεν είναι πια μαζί.

Οι δύο νικητές του παιχνιδιού, σύμφωνα με το σάιτ, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα καθώς πρέπει για αυτό το διάστημα να συνυπάρχουν σαν τηλεοπτικό ζευγάρι για τις ανάγκες της καλοκαιρινής τους εκπομπής «Σκάσε και Κολύμπα».

Το κυπριακό σάιτ επικαλείται πληροφορίες από άτομα που πέρασαν από το «Power of Love» αλλά και θαυμαστές του ζευγαριού που γνωρίζουν αλλά δε μιλούν.

Το ζευγάρι που έκανε πρόσφατα αρκετές κοινές φωτογραφίσεις, έδειχνε παντού ότι είναι τρελά ερωτευμένο και υπήρχαν μεταξύ σοβαρού και αστείου συζητήσεις ακόμα και για γάμο στη γενέτειρα της Στέλλας, στην Κρήτη.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της πλήρους αποτυχίας του «κοινωνικού πειράματος», όπως ήθελε να παρουσιάζεται το reality του ΣΚΑΪ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μαγεία της πεζοπορίας! [photos]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μαγεία της πεζοπορίας! [photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ