2018-08-08 11:30:54
Φωτογραφία για Συζητούν για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks!
Το “My Style Rocks 2” θα ξεκινήσει να προβάλλεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και, όπως έχει γίνει γνωστό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα έχει τα ηνία της παρουσίασης.

Στο πολυσυζητημένο project που είχε τεράστια απήχηση την περσινή σεζόν, θα βλέπουμε να διαγωνίζονται κοπέλες, οι οποίες θα παρουσιάζουν σε κάθε επεισόδιο ένα διαφορετικό look μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Μέχρι στιγμής, η Τζένη Μπαλατσινού, η στιλίστρια του «Sex and the city» Πατρίσια Φιλντς, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος -εκδότης και πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου- και οι Deux Hommes έχουν ακουστεί ως πιθανοί αντικαταστάτες της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, του Στέλιου Κουδουνάρη και του Χάρη Χριστόπουλου, ενώ η περσινή νικήτρια Ραμόνα Βλαντή θα έχει ρόλο-έκπληξη!

Το πρόσωπο, όμως, που σίγουρα δεν περιμένετε να διαβάσετε είναι άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, η Κατερίνα Γιατζόγλου βρίσκεται, επίσης, σε προχωρημένες συζητήσεις για τη θέση του κριτή του σόου μόδας.

Λέτε να «κλειδώσει» και με αυτόν τον τρόπο να κάνει ένα πολύ δυνατό comeback στην ελληνική τηλεόραση; Θα το μάθουμε μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ