2018-08-08 17:30:37
Φωτογραφία για Ρεζίλι: Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στον γάμο του κολλητού του με... τρύπια παπούτσια
Μπορεί να είναι γνωστό πως δεν ξεφεύγει τίποτα στον βρετανικό τύπο όσον αφορά την βασιλική οικογένεια, αλλά σίγουρα ο Πρίγκιπας Χάρι δεν περίμενε ποτέ πως οι δημοσιογράφοι θα προσέξουν ακόμη και την σόλα του παπουτσιού του.

Κι όμως η τρύπα στο παπούτσι του Χάρι την ημέρα του γάμου του καλύτερού του φίλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παπαράτσι, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Τι κι αν, λοιπόν, εκείνη την ημέρα ο ίδιος θα γινόταν κουμπάρος στο γάμο του Τσάρλι Βαν Στρομπενζ, ο γαλαζοαίματος δεν δίστασε να παρευρεθεί στον γάμο έχοντας μία τεράστια τρύπα στο αριστερό του παπούτσι.

Έτσι όλα τα εύσημα για ακόμη μία φορά πήρε η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εκείνη την μέρα είχε γενέθλια, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί υπέρλαμπρη και πολύ χαμογελαστή στην εκκλησία.

Βέβαια δεν έλειψαν και σε αυτήν οι αναποδιές, καθώς σε μία στιγμή φάνηκε το σουτιέν της, μιας και είχε ανοίξει τα μπροστινά κουμπιά του αέρινου πουκαμίσου της. Ευτυχώς πάλι το κατάλαβε γρήγορα και τα έκλεισε αμέσως.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαίνουν στο ψυγείο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπαίνουν στο ψυγείο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ