2018-08-08 20:19:45
Φωτογραφία για Θαύμα με το λαδάκι από το καντήλι της Παναγίας Γοργοεπηκόου (Μάνδρα Αττικής)
Στις 14.1.2002 η αδελφή μου Άννα 37 ετών και μη­τέρα δύο παιδιών (ηλικίας 7 και 2 ετών) χειρουργήθηκε για έναν κακοήθη όγκο στον μαστό. Μετά το χειρουρ­γείο εμφανίστηκε έντονο λεμφοίδημα και αυτό ανησύ­χησε ιδιαίτερα τον θεράποντα ιατρό μιας και αποτελεί σημείο επιδείνωσης. 

Της ζητήθηκε μάλιστα να προβεί σε επείγουσα ριζική μαστεκτομή πράγμα το οποίο η ίδια αρνήθηκε και κατέφυγε στην βοήθεια της Γοργοεπηκόου. Τηλεφώνησα λοιπόν στην Γερόντισσα και ζή­τησα να κάνουμε μια λειτουργία υπέρ υγείας της αδελφής μου. Έτσι στις 20.1.2002 η μητέρα μου, η Άννα και εγώ φτασαμε στην μονή για να παρακαλέσου­με την Παναγία Γοργοεπήκοο να μας βοηθήσει. Βρι­σκόμασταν σε απόγνωση μεγάλη. Μετά το πέρας της λειτουργίας η Γερόντισσα έδωσε στην Άννα βαμβάκι με λάδι από το καντήλι της Παναγίας. Φύγαμε λοιπόν, με αίσθημα ανακούφισης και με την ελπίδα οτι θα βρεθεί λύση και στο δικό μας πρόβλημα.

Την επόμενη ήμερα και ενώ έκανα την συνηθισμένη αλλαγή του τραύματος διαπίστωσα την παρουσία απο­στήματος, πράγμα πού με εξέπληξε. Τοποθέτησα το βαμβάκι της Γοργοεπηκόου επί του αποστήματος και επέδεσα το τραύμα κατα τον συνηθισμένο τρόπο. Κατό­πιν έφυγα για το ιατρείο μου. Δεν είχα προλάβει να φτάσω όταν με ειδοποίησαν στο κινητό να επιστρέψω στο σπίτι της αδελφής μου γιατί αιμορραγούσε το τραύ­μα της. Πράγματι μπαίνοντας στο δωμάτιό της αντίκρυσα τα κλινοσκεπάσματα, το νυχτικό της, τις μαξιλα­ροθήκες και βεβαίως τους επιδέσμους ματωμένα. Ζήτη­σα τα απαραίτητα προκειμένου να περιποιηθώ και να καθαρίσω το τραύμα και ω! του θαύματος, το τραύμα βρισκόταν σε άριστη κατάσταση, το λεμφοίδημα είχε εξαφανιστεί εντελώς ενώ δεν υπήρχε κανένα ορατό ση­μείο παροχετεύσεως του αιματηρού υγρού. Το δε βαμ­βάκι με το λάδι από την Γοργοεπήκοο είχε παραμείνει στεγνό χωρίς μάλιστα ίχνος αίματος.

Καταλάβαμε αμέσως ότι η Γοργοεπήκοος πού θε­ράπευσε το λεμφοίδημα απάλλαξε την αδελφή μου από τον καρκίνο.

Στις 28.1.2002 επισκεφτήκαμε και άλλους γιατρούς, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα συμβαίνοντα και απο­φάνθηκαν οτι δεν είναι απαραίτητη η ριζική μαστεκτο­μή.

Ευχαριστούμε θερμώς την Παναγία Γοργοεπήκοο πού άκουσε την προσευχή μας και μας ελέησε.

Μ. ΙΙεριστεροπούλου, Γυναικολόγος
Πηγή
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ