2018-08-08 20:36:01
Φωτογραφία για Ρίκα Βαγιάνη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της δημοσιογράφου
Η αγαπημένη δημοσιογράφος, Ρίκα Βαγιάνη, έφυγε από τη ζωή χθες, στις 7/8, βυθίζοντας στη θλίψη όλους τους αγαπημένους της. Πάλευε με τον καρκίνο στον πνεύμονα τα τελευταία 5 χρόνια…Η κατάσταση ήταν δύσκολη, αλλά την αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια και κουράγιο. Οι άνθρωποι που δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Νίκος Στεφανής και ο πατριός της (που για εκείνη ήταν πατέρας) Γιάννης Διακογιάννης.

Ανάμεσα στους συναδέλφους που βρισκόταν επίσης κοντά της, ήταν και η Νατάσα Ράγιου. Xθες τα λόγια της ήταν λίγα σε μια ανάρτησή της κι εξομολογήθηκε λίγα περισσότερα στην εφημερίδα Espresso. Η δημοσιογράφος μίλησε για την τελευταία επιθυμία της φίλης της, όπου κι έγινε πραγματικότητα, μόλις λίγο καιρό πριν.

«Ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι» περιγράφει στην εφημερίδα αν και όλο τον καιρό επέμενε πως δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει και πως θα μεγάλωνε η ίδια το παιδί της… «Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα
. Το τελευταίο της…», συνεχίζει η Νατάσα Ράγιου, προσπαθώντας να δείξει ότι παλεύει κι ότι θα βγει νικήτρια. «Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαρυγγίτιδα και δεν μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι ΟΚ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κάνα καράβι Πάτρα – Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι το Ρικάκι» της έγραψε.

Σαν να αισθανόταν ότι το τέλος πλησίαζε και βιαζόταν να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι αυτό στην Κέρκυρα η Ρίκα το έκανε με τον σύζυγό της και το μονάκριβο παιδί της, τον 13χρονο Οδυσσέα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. 

Εκεί σύμφωνα με την Εspresso, η δημοσιογράφος απόλαυσε την κάθε στιγμή και χάρηκε ιδιαίτερα το κολύμπι και τη θάλασσα, που τόσο αγαπούσε από παιδί.

Η Μαρίκα Ζούλα, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην εντατική και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Επανήλθε μόνο για μισή ώρα, αναγνώρισε τον σύζυγό της, μίλησαν και ξανάπεσε στον λήθαργο μέχρι που έφυγε από τη ζωή.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ