2018-08-09 08:34:07
Φωτογραφία για Ο τελευταίος ρόλος του Ρόμπερτ Ρέντφορντ
«Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά νομίζω πως το κατάλαβα νωρίς πως αυτό θα ήταν για μένα το τέλος όσον αφορά την υποκριτική. Μετά από αυτήν την ταινία μπαίνω επίσημα στη σύνταξη γιατί το κάνω από από τότε που ήμουν 21 ετών. Ε, αρκετά. Και γιατί να μην αποχωρήσω με κάτι που είναι ανεβαστικό και θετικό;»

Με αυτά τα λόγια, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ επιβεβαίωσε αυτό που είχε δηλώσει το 2016, ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική, μετά από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «The Old Man & The Gun» του Ντέιβιντ Λόουρι.

Δ 

«Εχω αρχίσει να κουράζομαι από την υποκριτική», δήλωνε τότε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. «Είμαι ένας ανυπομόνος άνθρωπος και είναι σκληρό για μένα να περιμένω για να κάνω τη μία σκηνή μετά την άλλη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, στα 80 μου, το να ζωγραφίζω θα μου έδινε μεγαλύτερη ικανοποίηση γιατί δεν θα έπρεπε να εξαρτώμαι από κανέναν. Είμαι μόνο εγώ. όπως ήταν παλιά. Σκέφτομαι να στραφώ περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση και να μην παίζω πια.»


Με τη Σίσι Σπέισεκ στο «The Old Man & The Gun»

Το φιλμ του Ντέιβιντ Λόουερι («St. Nick», «Ain’t Them Bodies Saints», «A Ghost Story», «Ο Πιτ κι ο Δράκος του») αφηγείται την «ως επί το πλείστον» αληθινή ιστορία του Φόρεστ Τάκερ, ενός ληστή τραπεζών που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη φυλακή (εκτός από τις φορές που απέδρασε από αυτή) και ο οποίος συνέχισε να εξασκεί το «επάγγελμά» του ακόμη και μετά τα 70 του. Μαζί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ πρωταγωνιστεί η Σίσι Σπέισεκ στο ρόλο της γυναίκας που θα τον ερωτευτεί, ενώ το εξαιρετικό καστ συμπληρώνουν ο σταθερός συνεργάτης του Λόουερι, Κέισι Αφλεκ, και οι Τομ Γουέιτς και Ντάνι Γκλόβερ.

H πρεμιέρα του «The Old Man & The Gun» θα γίνει το φθινόπωρο στο Φεστιβάλ του Τορόντο.
flix.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ