2018-08-09 09:00:32
Φωτογραφία για Η νέα επικίνδυνη σεξουαλική μόδα που φέρνει τις γυναίκες σε σπάνιο οργασμό
Τον κώδωνα του κινδύνου, για ένα νέο σεξουαλικό trend που ανακάλυψαν… κατά λάθος οι γυναίκες, κρούουν οι γυναικολόγοι.

Πολλές γυναίκες εκμυστηρεύτηκαν αρχικά στο Reddit και ακολούθως σε ολόκληρο το Διαδίκτυο πως βρήκαν τυχαία έναν (τουλάχιστον) αντισυμβατικό τρόπο για να φθάσουν σε οργασμό.

Γιατί ενώ αυτός συνήθως επιτυγχάνεται μέσω κάποιας σεξουαλικής πράξης, η νέα αυτή μέθοδος είναι εθιστική, όπως ισχυρίζονται μερικές γυναίκες, χωρίς καν να σκεφτούν κάτι πονηρό. Ίσα ίσα Γιατί σε ποια γυναίκα δεν έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή της να θέλει να επισκεφθεί την τουαλέτα, αλλά για διάφορους λόγους να είναι αδύνατον να ανακουφιστεί, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμη να σκάσει;

Και όταν φθάνει εκείνη η στιγμή της λύτρωσης, η αίσθηση είναι απερίγραπτη.

Μόνο που μερικές γυναίκες απολαμβάνουν αυτήν τη στιγμή πολύ περισσότερο, καθώς συνοδεύεται από… οργασμούς με «εκρηκτικά» αποτελέσματα!

«Μία φίλη μου μού είπε πρόσφατα πως όταν θέλει να πάει στην τουαλέτα για να ουρήσει, τα κρατάει για λίγο και μετά φθάνει σε οργασμό που αισθάνεται από τη σπονδυλική στήλη μέχρι το κεφάλι», έγραψε μία Redditor, συμπληρώνοντας: «Αν κάνει μάλιστα και αντίστροφες ασκήσεις kegel τη στιγμή της ανακούφισης είναι ακόμα πιο πιθανό».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, οι οργασμοί αυτοί διαφέρουν πάντως από τους συνηθισμένους κλειτοριδικούς ή κολπικούς, αφού συνδυάζονται από ζαλάδα και έλλειψη ισορροπίας.

Και κάπως έτσι, εκατοντάδες γυναίκες βρήκαν το θάρρος και ομολόγησαν τη δική τους σχετική εμπειρία, υποστηρίζοντας ότι τις περισσότερες φορές τούς συμβαίνει τυχαία…

«Αισθάνομαι σαν να μου κάνουν μασάζ σε ολόκληρο το σώμα», περιέγραψε μία, ενώ μια άλλη συμπλήρωσε: «Δεν είναι ακριβώς οργασμός, απλά ένα πραγματικά, πραγματικά ευχάριστο συναίσθημα».

Άλλες, δε, γυναίκες περιγράφουν ανάλογες εμπειρίες για ακούσιους οργασμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν αποκοιμιούνται με γεμάτη ουροδόχο κύστη.

Μόνο που ο νέος οργασμός, στον οποίο δόθηκε το όνομα «peegasm» από τις λέξεις pee και orgasm (η αντίστοιχη ελληνική μετάφραση θα μπορούσε έτσι να ήταν κάτι σαν... ουρ-γασμός) έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους γυναικολόγους.

Γιατί μπορεί να μην είναι παράξενο, αφού μια γεμάτη κύστη ασκεί πίεση στο πυελικό έδαφος και στα νεύρα που υπάρχουν εκεί, πυροδοτώντας σεξουαλικά όνειρα τα οποία καταλήγουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου, ωστόσο η συνήθεια ορισμένων γυναικών να καθυστερούν την ούρηση για να βιώνουν αυτές τις... εμπειρίες είναι άκρως ανθυγιεινή.

Η Δρ. Charlotte Elder, γυναικολόγος και εκπρόσωπος του New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists προειδοποιεί ότι το «peegasm» μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην ουροδόχο κύστη μιας γυναίκας.

«Πρέπει να φερόμαστε με σεβασμό στο συγκεκριμένο όργανο. Είναι σημαντικό να ουρεί κανείς όταν το χρειάζεται, όχι όταν είναι έτοιμος να σκάσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναικολόγος στη New York Post, επισημαίνοντας ότι το τέντωμα της ουροδόχου κύστης μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, ο οποίος χρειάζεται χρόνια για να αποκατασταθεί.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη, ενώ σοβαρός είναι και ο κίνδυνος ουρολοίμωξης.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ