2018-08-09 11:03:10
Φωτογραφία για ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ - 30η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 09.08.2018
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2018 και ώρα 22.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε ΕΚΤΑΚΤΗ Συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης για τις διαδικασίες καταβολής αποζημιώσεων – επιδομάτων στους πυρόπληκτους του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί των οικονομικών ενισχύσεων που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Ποιες οι πηγές – φορείς δωρεών, πλάνο αξιοποίησής τους προς όφελος των πληγέντων από την πυρκαγιά. Κατάρτιση διαδικασιών διαφάνειας στις αναθέσεις έργων, τεχνικών παρεμβάσεων και απευθείας καταβολής επιδομάτων – βοηθημάτων. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί απογραφής των αγαθών που διανεμήθηκαν στους πυροπαθείς και πλάνο αξιοποίησης των αγαθών που υπάρχουν και πρόκειται να διανεμηθούν. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί λειτουργίας προγράμματος εθελοντών Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου
. Αριθμός ενεργών εθελοντών, πλάνο αξιοποίησής τους, εξασφάλιση πόρων λειτουργίας του θεσμού και σίτισής του. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί προόδου αποκοπής, συλλογής και υλοτόμησης καμένων δέντρων, αξιοποίηση υλοτομίας για αντιπλημμυρικά έργα και πλάνο άμεσων παρεμβάσεων αποφυγής πλημμυρών. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί αποκατάστασης σχολείων και δημόσιων δομών που επλήγησαν από την τραγωδία της 23ης Ιουλίου. ΕΠΑΛ Ραφήνας, 2ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο Ραφήνας, 3ο Δημοτικό και 3ο Νηπιαγωγείο Ραφήνας, 1ος Παιδικός Σταθμός Ραφήνας και σχολεία Ειδικής Αγωγής Ραφήνας στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Ραφήνας. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί στέγασης πληγέντων πυροπαθών κατοίκων. Πρόοδο αποκατάστασης ρεύματος, υδροδότησης και επικοινωνιών σε σπίτια που υπέστησαν καταστροφές των δικτύων. Πλάνο εξασφάλισης στέγης για τους άστεγους πληγέντες. Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί συνδρομής καθαρισμού των εσωτερικών χώρων των σπιτιών που υπέστησαν ολική ή μερική καταστροφή (απομάκρυνση από μπάζα, καμένες οικοσκευές και έπιπλα). Άλλα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των οικισμών που επλήγησαν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ