2018-08-09 19:39:04
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Εκδήλωση της ΠΟΜΕΝΣ με ομιλητή τον Πάνο Καμμένο
Του Ηλία Προύφα

Το πράσινο φως άναψε για τη διοργάνωση της πρώτης μεγάλης επίσημης εκδήλωσης της ΠΟΜΕΝΣ, για το ''χακί'' συνδικαλισμό, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη χθεσινή του συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, κατά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού, δόθηκε το ''οκ'' για την εκδήλωση, στην οποία θα είναι ομιλητής ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος. 

Πρόκειται για την πρώτη ''χακί'' συνδικαλιστική εκδήλωση, που γίνεται στην χώρα μας με υπουργική στήριξη και αυτό κάτι δείχνει για την ΠΟΜΕΝΣ, η  οποία έχοντας λάβει και την υπουργική σφραγίδα πλέον, βλέπει τους αγώνες της να αποδίδουν καρπούς.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και ως χώρος της διοργάνωσης έχει επιλεγεί η ΛΑΕΔ.


Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα της συνάντησης, κυριάρχησαν οι προτάσεις - τροποποιήσεις σε ισχύοντα άρθρα νόμων, ενώ σύμφωνα και με το δελτίο τύπου έγινε ενημέρωση του Πάνου Καμμένου, για τους λόγους και τον τρόπο δημιουργίας της ΠΟΕΣ Νο2.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα θερμό, με το χαμόγελο του Πάνου Καμμένου να κυριαρχεί, ενώ σημειολογικά δεν θα πρέπει να μας διαφύγει της προσοχής, η παρουσία του εξ απορρήτων του Υπουργού, Διευθυντή του Στρατιωτικού του γραφείου, Πτέραρχου Θεολόγου Συμεωνίδη, ο οποίος καθόταν δίπλα στο δραστήριο οργανωτικό γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ, Ηλία Κολλύρη. 
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ