2018-08-09 20:21:20
Φωτογραφία για 8 σίγουρα σημάδια αποκαλύπτουν πόσο σε θέλει!
Άσε τις μαργαρίτες κάτω! Σ’αγαπά, δεν σ’αγαπά; 8 σημάδια αποκαλύπτουν πόσο σε θέλει!

Όπως συχνά διαβάζεις από αυτή εδώ τη στήλη τα σημάδια αν ένας άντρας σε θέλει, πόσο σε θέλει και κυρίως γιατί σε θέλει είναι πάντα εκεί. Μην τα αγνοείς. Γιατί όταν εκείνος προτιμά τη σιωπή, οι πράξεις του μιλούν πιο δύνατά και από το πιο εμφατικό «σ’αγαπώ”.

1. Απαντάει στα μηνύματα που του στέλνεις σε χρόνο μηδέν. Του στέλνεις το απλό… «τί κάνεις αγάπη μου, πού είσαι”; και σε δύο δευτερόλεπτα λαμβάνεις απάντηση για την ακριβή τοποθεσία τους και με bonus info ποια ειναι η παρέα του. Το μήνυμά του ολοκληρώνεται με κάτι γλυκό όπως…. «μου λείπεις, ανυπομονώ να σε δω το βράδυ”. Δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιέσαι πώς καταφέρνει και απαντάει τόσο γρήγορα. Σημασία έχει ότι το κάνει γιατί έχει τα μάτια του στο τηλέφωνό του καθώς περιμένει μήνυμά σου. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση.


2. Σου φέρεται σαν πριγκίπισσα. Στις κυνικές εποχές που διανύουμε ο ιπποτισμός αποκαλύπτει έναν άντρα που ενδιαφέρεται. Είσαι τυχερή γιατί αυτός ο άντρας είτε έψαξε στο διαδίκτυο τρόπους να σε εντυπωσιάσει, είτε του βγάζεις τον πρίγκιπα από μέσα του. Σου ανοίγει πόρτες; Δεν σε αφήνει να κουβαλήσεις βαριές τσάντες; Σου κρατάει πάντα το χέρι στο δρόμο; Αυτό είναι δείγμα αγάπης και

σεβασμού. Αντιμετώπισέ τον με την ίδια ευγένεια.

3. Λατρεύει τη φυσική σου ομορφιά. Μπορεί να μπαίνεις στοclub και να γυρίζουν προς το μέρος σου όλα τα αντρικά βλέμματα, μπορεί να περπατάς στον δρόμο και να σε φλερτάρουν, αλλά εκείνος εντυπωσιάζεται ακόμα και όταν φοράς τις πιζάμες σου. Ακόμα και όταν κυκλοφορείς σπίτι του χωρίς μακιγιάζ εκείνος βρίσκει κάτι όμορφο να σου πει και στο αποδεικνύει εμπράκτως!

4. Δεν σε αφήνει να φύγεις από το κρεβάτι εκτός και αν είχες πολλαπλούς οργασμούς. Πολλοί άντρες και κυρίως αυτοί που δεν σε βλέπουν σοβαρά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη δική σου απόλαυση. Θέλουν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους ότι κατέκτησαν ακόμα μία γυναίκα και μέχρι. Αν ο καλός σου δεν έχει πρωταρχικό σκοπό τη δική του κορύφωση, αλλά δίνει μάχη για να σε κάνει να ολοκληρώσεις τότε σε θέλει και μάλιστα πολύ. Μία έντονη σεξουαλική χημεία είναι ένας σημαντικός δεσμός μεταξύ ενός ζευγαριού. Όσο καλύτερη η ερωτική συνεύρεση τόσο πιο δυνατός οδεσμός.

5. Όταν μιλάει για σένα σε άλλους γεμίζει από υπερηφάνεια. Παρατήρησέ τον όταν μιλάει για σένα στους φίλους του. Αν δείχνει ενθουσιασμό με το τελευταίο σου επαγγελματικό κατόρθωμα ή τους λέει τι κατάφερες σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο της ζωής σου τότε σε θαυμάζει. Θαυμάζει το μυαλό σου, τις σπουδές σου, σε θαυμάζει ακόμα και αν βγάζεις περισσότερα λεφτά από εκείνον! Το ότι δεν σε βλέπει ανταγωνιστικά είναι δείγμα της πραγματικής του αγάπης.

6. Σε κακομαθαίνει. Ξυπνάει το πρωί και τρέχει στην κουζίνα να σου φτιάξει καφέ; Ή πηγαίνει στον φούρνο να σου αγοράσει αυτά τα κρουασανάκια που σου αρέσουν; Δεν λέμε ότι το κάνει καθε μέρα,αλλά το κάνει τα σαββατοκύριακα. Σου κάνει δώρο αυτό ακριβώς που ζήτησες στα γενέθλιά σου; Ναι, όλα αυτά είναι σημάδια πως σε αγαπάει.

7. Δεν τον πειράζει να απομυθοποιηθεί για να σε κάνει να γελάσεις. Είχες την χειρότερη μέρα στο γραφείο και για να σου φτιάξει το κέφι χορεύει το moonwalk του Michael Jackson; Αυτό είναι αγάπη και μην έχεις καμία αμφιβολία. Μια ουσιαστική σχέση βασίζεται στo να θες να βλέπεις τον άλλον χαρούμενο και να κάνεις ακόμα και τα πιο ανόητα πράγματα για να τον κάνεις να γελάσει.

8. Ακούει με προσοχή όσα του λες και ακολουθεί τις συμβουλές σου. Μπορεί να μην σου έχει πει ποτέ ότι έχεις δίκιο, αλλά το ξέρεις πως οι άντρες συχνά δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Όταν μέσα από τις πράξεις τους δείχνουν πως πήραν τις συμβουλές σου στα σοβαρά τότε σου αποδεικνύει ότι σε εκτιμάει, σε σέβεται και σε αγαπάει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ