2018-08-10 10:18:38
Φωτογραφία για Ρήμαζε τα αυτοκίνητα στη Νοτιοανατολική Αττική
Συνελήφθη μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις,  μεσημβρινές ώρες της 2-8-2018 στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου, ένας 31χρονος ημεδαπός

για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Νοτιανατολική Αττική.

Όπως προέκυψε από την έρευνα,  ο 31χρονος, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, διέπρατταν συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Νοτιανατολικής Αττικής, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και τιμαλφή.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι στις 22-7-2018 περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου, εντόπισαν τον 31χρονο στην Ανάβυσσο και διαπίστωσαν την εγκληματική του δράση, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, με σκοπό να τους παρασύρει και στη συνέχεια διέφυγε.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της κλοπής, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και ακολούθως η υπόθεση παραπέμφθηκε στον Ανακριτή ενώ εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης.


Περαιτέρω, στις 6-8-2018 εντοπίστηκε στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής που συνέδραμαν στις έρευνες, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης των εγκληματικών πράξεων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τριάντα τέσσερις (34) περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Νοτιανατολικής Αττικής (Ανάβυσσο, Κορωπί, Καλύβια-Λαγονήσι και Λαύριο).

Επιπλέον, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της υπεξαίρεσης με ποινή φυλάκισης (15) μηνών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ