2018-08-10 11:34:28
Φωτογραφία για Kourtney Kardashian - Younes Bendjima: Η σχέση τους τελείωσε άδοξα
Η Kourtney Kardashian και ο σύντροφος της τα τελευταία δύο χρόνια, Younes Bendjima, χώρισαν σύμφωνα με το TMZ. Οι δυο τους χώρισαν όσο ο Younes κάνει διακοπές στο Mexico και τον φωτογράφησαν σε τρυφερές πόζες με μία νεαρή γυναίκα, κάτι που ενόχλησε την Kourtney αρκετά.

Παρόλο που η είδηση του χωρισμού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν την Kourtney να παίρνει την απόφαση ενώ έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον από το Instagram.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στο Παρίσι λίγο πριν γίνει η επίθεση στην Kim και όλα φαίνονταν να είναι μέλι γάλα ανάμεσα τους ενώ πολλοί πίστεψαν πως η Kourtney βρήκε πλέον ηρεμία μετά από την πολύχρονη και πολυτάραχη σχέση της με τον πρώην της και πατέρα των παιδιών της Scott Disick.

Τα πρώτα σύννεφα που αποκαλύφθηκαν δημόσια στη σχέση τους ήταν όταν μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία η μεγαλύτερη αδερφή Kardashian ανέβασε μία αρκετά αποκαλυπτική φωτογραφία της (όπως συνηθίζουν οι αδερφές της οικογενείας) και ο Younes δεν φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με αυτή της την απόφαση. Σχολίασε –και μετά έσβησε το σχόλιο του- στην φωτογραφία της : «Αυτό πρέπει να δείξεις για να πάρεις likes;».


Το συγκεκριμένο σχόλιο αναφέρεται πως ενόχλησε αρκετά την Kourtney όπως και τις υπόλοιπες αδερφές Kardashian καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bendjima εκδήλωνε τη ζήλια του ενώ μετά την επιστροφή τους από τις πολυήμερες διακοπές τους στην Ιταλία υπήρχε ένταση ανάμεσα τους αλλά και αρκετά "σκαμπανεβάσματα" κάτι που οδήγησε εν τέλει στο χωρισμό τους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ