2018-08-10 12:07:16
Φωτογραφία για 10 δημιουργικοί τρόποι για να περάσεις καλά τον ελεύθερό σου χρόνο
Κι όμως, είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις και να νιώσεις ανανεωμένη...Είναι και αυτές οι μέρες-νύχτες που θέλεις να περάσεις καλά διαφορετικά, να δώσεις ένα άλλο νόημα στη ''διασκέδασή'' σου και να νιώσεις ότι περνάς τον χρόνο σου δημιουργικά. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι η σχέση σου με τον σύντροφο ή τους φίλους σου χρειάζεται μια ανανέωση και για το λόγο αυτό να θέλεις να επιλέξεις κάτι εκτός των συνηθισμένων.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους 10 δημιουργικούς τρόπους για να περάσεις (διαφορετικά) καλά τη μέρα σου.

Οργάνωσε μια βραδιά με επιτραπέζια παιχνίδια

Τι καλύτερο από το να περάσεις το βράδυ σου παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής αλλά και γνώσεων; Σίγουρα είναι κάτι που έκανες συχνά σε μικρότερη ηλικία αλλά με το πέρασμα του χρόνου ξέχασες αυτές τις μαγικές βραδιές. Ώρα να τις επαναφέρεις στο πρόγραμμά σου!

Κάνε κράτηση σ'ένα ξενοδοχείο της περιοχής σου


Ποιός είπε ότι τα ξενοδοχεία αποτελούν μόνο μέρος των διακοπών; Πάρε τον σύντροφό σου και κάντε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο της πόλης σου που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Το spa, το πλούσιο πρωινό και ένα πιθανό μπάνιο στην πισίνα (αν είναι καλοκαίρι), σίγουρα θα φέρει τον αέρα ανανέωσης τόσο στη σχέση σου όσο και στην καθημερινότητά σου.

Κάνε Watersport

Αν είσαι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που τα watersport αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους, τότε γνωρίζεις πολύ καλά την ευχαρίστηση και τη γαλήνη που προσφέρει η άθληση στο νερό. Αν πάλι είσαι από εκείνες που δεν το έχουν δοκιμάσει, μην χάνεις ευκαιρία. Πέρασε μια μέρα στην παραλία και δοκίμασε να κάνεις kayaking, surfing και canoeing. Μην σε προβληματίζει το ότι μπορεί να είναι η πρώτη σου φορά. Παντού υπάρχουν πρόθυμοι δάσκαλοι για να σε εκπαιδεύσουν.

Πέρνα το βράδυ σου χορεύοντας

Δεν εννοώ το να επισκεφτείς απλά το αγαπημένο σου bar και να λικνίσεις το κορμί σου στους ρυθμούς της μουσικής. Ok, αυτό μπορούν να το κάνουν όλοι, ή τουλάχιστον το έχουν δοκιμάσει κάποια στιγμή στη ζωή τους. Τι θα έλεγες όμως αν επισκεπτόσουν ένα από αυτά τα bar που οργανώνουν jazz βραδιές και συχνάζουν οι κατάλληλοι χορευτές που θα σου μάθουν τα βήματα και θα σε ταξιδέψουν;

Περπάτησε στην πόλη σου

Οργάνωσε έναν όμορφο περίπατο στην πόλη σου. Διάλεξε την περιοχή που σου αρέσει, συνδύασε την ιδανικά με μια δραστηριότητα (επισκέψου ένα μουσείο) και απόλαυσε τη βόλτα σου συντροφιά με την αγαπημένη σου παρέα. Να ξέρεις ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όμορφες συζητήσεις.

Γυμνάσου

Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που τρέχουν το πρωί στους δρόμους, έχοντας τα ακουστικά στα αυτιά και φορώντας τα αγαπημένα τους αθλητικά παπούτσια. Κάτι θα τους προσφέρει για να το κάνουν (είναι και πολλοί μην το ξεχνάς). Γιατί δεν δοκιμάζεις να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το hobby; Ή έστω να το δοκιμάσεις. Θα κουραστείς, θα αθληθείς αλλά και θα γελάσεις αν πάρεις μαζί σου τον αγαπημένο σου. Σε περίπτωση πάλι που δεν σου αρέσει καθόλου αυτό το είδος της γυμναστικής, μπορείς να επισκεφτείς μια τάξη yoga και να ζήσεις την απόλυτη ψυχοσωματική εμπειρία.

Επισκέψου την τοπική βιβλιοθήκη

Το καλύτερο ταξίδι είναι το πνευματικό και το μέσο είναι το βιβλίο. Τι θα έλεγες λοιπόν να περάσεις τη μέρα σου στην τοπική βιβλιοθήκη και να χαθείς μέσα σε επιστημονικές μελέτες, ιστορικά βιβλία, μυθιστορήματα και πολλά ακόμα; Πάρε μαζί σου παρέα και μοιράσου στο τέλος της μέρας τις γνώσεις που αποκόμισες. Αν από την άλλη κανείς δεν επιθυμεί να σε ακολουθήσει, don't worry! Και μόνη σου ακόμα θα περάσεις μαγικά.

Διασκέδασε παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια

Γύρνα πίσω το χρόνο, τότε που ήσουν μικρή και αγαπούσες να περνάς τις ώρες σου παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θα γελάσεις μάλιστα πολύ με την παρέα σου όταν θα παίζετε αντίπαλοι στα αυτοκινητάκια ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια καρτών. Απαραίτητη αγορά για να ολοκληρωθεί η εμπειρία είναι τα ζελεδάκια και τα ποπ κορν.

Νιώσε τουρίστρια στην πόλη σου

Σίγουρα ακόμα κι εσύ που λατρεύεις την ιστορία πιθανόν να έχεις ξεχάσει να επισκεφτείς κάποιο μνημείο της πόλης σου ή να υπάρχει κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό που μόνο ένας ξεναγός θα μπορούσε να στο μάθει. Μπορείς λοιπόν να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία αν αποφασίσεις να δεις την πόλη σου σαν... τουρίστρια! Πάρε τη φωτογραφική σου μηχανή και επέλεξε να ακολουθήσεις μια ομάδα ξενάγησης σε κάποιο από τα μέρη που δεν έχεις επισκεφτεί.

Οργάνωσε μια mini απόδραση

Δεν χρειάζεται να φύγεις μακριά για να νιώσεις ότι πραγματοποίησες μια απόδραση. Μια ημερίσια εκδρομή είναι αρκετή για να σε κάνει να νιώσεις ανανεωμένη. Δες κοντινούς προορισμούς (ιδανικά 1-2 ώρες μακριά από το σπίτι σου), πάρε την κατάλληλη παρέα και ξεκίνα ένα mini road trip.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ