2018-08-10 17:40:34
Φωτογραφία για «Πάντρεμα» δύο concept για τη late night ζώνη του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη..,
Πολλά ακούγονται και γράφονται για το τι θα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την καινούργια σεζόν στον ΑΝΤ1.

Είναι γνωστό πως o παρουσιαστής δεν θα αναλάβει και τον καινούργιο κύκλο του «Nomads» εντούτοις έχει κάνει επαφές με τα στελέχη του σταθμού ώστε να μην μείνει… παροπλισμένος αλλά να βγάλει καινούργια εκπομπή στις αρχές της επόμενης χρονιάς, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2019. Αντίθετα λοιπόν με τον Γιώργο Λιάγκα που ακόμα δεν έχει κάνει καμία επαφή με τα στελέχη του ΑΝΤ1 ο Άρνι βρίσκεται… ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν να επιστρέφει με τον «Όμορφο κόσμο» του, δηλαδή με το… δισάκι του στον ώμο και με την κάμερα να τον ακολουθεί να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα… κι όχι μόνο, καταγράφοντας πολλά που συμβαίνουν εκεί και ιδιαίτερα να συνομιλεί με τους κατοίκους. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι επιθυμία και του ίδιου που… έχει αυτό το «ταξιδιωτικό» και της «συνομιλίας με απλό κόσμο» και το έχει συζητήσει με τα στελέχη του σταθμού που όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου του έχουν προτείνει ένα πιο… δομημένο project.


Βέβαια από τις… ικανότητες του Άρνι είναι να παίρνει κάποιο project και να το κάνει δικό του, άλλοτε θετικά κι άλλοτε… καπελώνοντάς το, αλλά στα συν του είναι πως βάζει τη «σφραγίδα» του και δεν κάνει απλή… διεκπεραίωση. Έτσι λοιπόν αυτή την περίοδο μελετά την πρόταση που του έκαναν τα στελέχη του ΑΝΤ1 και θεωρείται σίγουρο ότι κοιτάζει πώς μπορεί να το… μεταλλάξει με στοιχεία «Όμορφου κόσμου». Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το project με το οποίο θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι για το late night και με πολλά στοιχεία talk show, με τον παρουσιαστή να θέλει να «παντρέψει» τον «Όμορφο κόσμο» και το «The 2Night Show» προκύπτοντας κάτι σε ««Όμορφο Night Show»!

Τις ιδέες και τις προτάσεις του θα τις παρουσιάσει στα στελέχη του σταθμού στο τέλος του μήνα και τότε αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις που από τον καινούργιο χρόνο θα αποδειχτεί αν τελικά είναι όμορφες…!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ