2018-08-11 10:45:18
Φωτογραφία για Ο άνδρας που έχει μανία με τις «ζωο-selfie»
Ο 29χρονος Allan Dixon από την Ιρλανδία έχει κερδίσει τον τίτλο του «Doctor Dolittle» της ταινίας δηλαδή «Ο γιατρός τρελάθηκε» λόγω της ικανότητάς του να «επικοινωνεί» με τα ζώα και να ποζάρουν για μια selfie μαζί του. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών του είναι εντυπωσιακά και πολύ αστεία. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει μια μανία με τις selfie με τα ζώα και βγάζει φωτογραφία με όποιο συναντάει.

Ο ίδιος είπε στο Bored Panda θα μπορούσε να περιμένει από πέντε λεπτά μέχρι τρεις ώρες για να βγάλει μια selfie με ένα ζώο. «Εξαρτάται από το ζώο και πόσο ασφαλές αισθάνεται. Αυτό που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες είναι η ποσότητα από τις βρωμιές που καταλήγουν στα ρούχα μου, λόγω της επαφής μου με το έδαφος για να βγάλω τις φωτογραφίες. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο».

Μια από τις συμβουλές που δίνει στους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν τέτοιες selfies είναι η εξής: «Αυτοί που θα το κάνουν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην διαταραχθεί ή να τραυματιστεί το ζώο την ώρα που θα προσπαθήσουν να τραβήξουν τη φωτογραφία
. Αυτό που θέλει να βγάλει μια selfie με ένα ζώο πρέπει αρχικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του με έναν ήρεμο και χαλαρό τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και πάρα πολύ ωραίο. Βεβαιωθείτε βέβαια ότι το ζώο δεν είναι ένας κροκόδειλος. Το μυστικό είναι το ζώο να νιώσει ασφάλεια» λέει ο Dixon.

Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές και αρκετά αστείες. Μάλιστα σε πολλές φωτογραφίες είναι κάποια από τα ζώα είναι σαν να χαμογελάνε και τα ίδια μαζί με τον Dixon. Καμήλες, αγελάδες, καγκουρό και θαλάσσια λιοντάρια είναι μερικά από τα ζώα που συναντάει στα ταξίδια του και βγάζει φωτογραφίες. Ο νεαρός που τώρα ταξιδεύει στην Δυτική Αυστραλία είπε μεταξύ άλλων «Υπάρχει κάτι μαγικό για τα ζώα που δεν μπορούμε να ορίσουμε. Αν και τα ζώα μας φέρνουν τόση χαρά και ανακούφιση από το στρες αλλά οι άνθρωποι αποστασιοποιούνται από τη φύση κάθε μέρα».

Δείτε τις φωτογραφίες…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ