2018-08-11 16:52:26
Φωτογραφία για 7 φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της
Το φόρεμα είναι ίσως το γυναικείο ρούχο με την μεγαλύτερη ιστορία Από την δεκαετία του '20 με τα τσάρλεστον φορέματα μέχρι την δεκαετία του '50 με την Α γραμμή που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα, οι γυναίκες και τα φορέματα τρέφουν μεταξύ τους μία απεριόριστη αγάπη. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το φόρεμα που ταιριάζει τέλεια στο στιλ και κολακεύει άψογα την σιλουέτα της, ενώ μπορεί να πειραματιστεί δοκιμάζοντας νέες γραμμές, αποχρώσεις και μοτίβα. Υπάρχουν βέβαια 7 συγκεκριμένα φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα για να δημιουργούμε κομψά και εύκολα looks.

1. Wrap φόρεμα

Τα wrap φορέματα είναι τα αγαπημένα όλων των γυναικών και όχι άδικα. Είναι κολακευτικά για όλες τις γυναικείες σιλουέτες, ενώ μπορούν να φορεθούν εύκολα τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Η πρώτη εμφάνιση του wrap φορέματος έγινε το 1974 από την Diane von Furstenburg και από τότε το έχουμε δει σε πολλές διαφορετικές γραμμές, αποχρώσεις και μοτίβα. Με έντονα χρώματα και μοτίβα, με κλασικές αποχρώσεις, βολάν ή σε αυστηρές γραμμές, τα wrap φορέματα είναι ένα από τα must- have της γυναικείας γκαρνταρόμπας.


2. Slip φόρεμα

Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά items της μόδας των 90s, το οποίο πρόσφατα έχει κάνει comeback. Κάθε φορά που σκεφτόμαστε τα slip φορέματα θα μας έρχονται στο μυαλό οι αξέχαστες εμφανίσεις της Kate Moss, της Courtney Love και της Carrie Bradshaw. Αν θέλετε να έχετε ένα minimal και διαχρονικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας, το οποίο μεταμορφώνεται ανάλογα με την περίσταση που θέλετε να το φορέσετε, τότε το slip φόρεμα είναι αυτό που χρειάζεστε.

3. Shirtdress

Τα shirtdresses είναι η ιδανική λύση για το καλοκαίρι, καθώς είναι άνετο και δροσερό και ανταποκρίνεται στο dress code που επιβάλλει η εργασία σας. Μπορείτε να το φορέστε με σανδάλια, mules ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και να είστε υπέρκομψες και λαμπερές. Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά στα φορέματα – πουκάμισα είναι η ζώνη, καθώς τονίζει την μέση σας, η οποία είναι ένα από τα πιο κολακευτικά σημεία του γυναικείου σώματος.

4. Μικρό μαύρο φόρεμα

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ορκίζεται αιώνια λατρεία στο μαύρο φόρεμα. Ταιριάζει σε κάθε πιθανή περίσταση, μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους και κάθε φορά να παραμένει ξεχωριστό, ενώ μας βοηθά να αφήνουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να βρίσκουμε τρόπους για να το αναβαθμίσουμε. Ιδιαίτερα παπούτσια, χρωματιστές τσάντες και statement κοσμήματα μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας με ένα μαύρο φόρεμα.

5. Haulter Neck

Η μέση και ο λαιμός είναι δύο από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος, τα οποία κάθε γυναίκα προσπαθεί να τονίζει. Έτσι, τα haulter neck φορέματα δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σας προσφέρουν ένα glam αέρα Hollywood είτε το φορέσετε με sneakers είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Άλλωστε δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ξεχάσουμε το iconic φόρεμα της Marilyn Monroe στην ταινία «7 χρόνια φαγούρας», αλλά και το δεύτερο φόρεμα που επέλεξε η Meghan Markle στο γάμο της.

6. Off the shoulder φόρεμα

Πέρσι το καλοκαίρι, η μεγαλύτερη τάση με διαφορά ήταν τα off the shoulder φορέματα και μπλούζες, τα οποία οι γυναίκες λάτρεψαν και δεν μπόρεσαν να τα αποχωριστούν όλο το καλοκαίρι. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζουμε οι περισσότερες είναι πως αυτή η γραμμή φορέματος είναι η αγαπημένη των γυναικών από τα μέσα του 1800.

7. Maxi φορέματα

Αν σας αρέσει το bohemian στιλ, τότε δεν θα πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας τα maxi φορέματα. Οι περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν, επειδή είναι άνετα και πολύ ευκολοφόρετα. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το styling, αλλά μπορείτε να το μετατρέψετε εύκολα από casual σε formal.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ