2018-08-11 19:21:14
Φωτογραφία για Το βαν των Aerosmith, με το οποίο έκαναν περιοδείες τη δεκαετία του '70, βρέθηκε σε δάσος [video]
Ένα εγκαταλελειμμένο βαν που χρησιμοποιούσαν οι θρύλοι της ροκ Aerosmith βρέθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες, "American Pickers".

Οι παρουσιαστές και συλλέκτες Φρανκ Φριτζ και Μάικ Γουλφ σκόνταψαν στο American Harvester Metro βαν του 1964 στο πρόσφατο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality, στο History Channel.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Boston.com, το πρώην μέλος των Aerosmith, Ρέι Ταμπάνο επιβεβαίωσε ότι το βαν ήταν του συγκροτήματος.

Το σκουριασμένο όχημα βρέθηκε πίσω από ένα αγρόκτημα στο Τσέστερφιλντ της Μασαχουσέτης. Η πόλη απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα από την έδρα των Aerosmith, τη Βοστόνη.

Ο Ταμπάνο, ο οποίος ήταν μέλος της μπάντας από το 1970 έως το 1972 και συνεργάστηκε με το γκρουπ τα τελευταία χρόνια, είπε ότι το βαν ήταν το "κινούμενο ξενοδοχείο" τους.

Στο επεισόδιο του "American Pickers" που προβλήθηκε στις 30 Ιουλίου, ο Γουλφ επικοινώνησε με έναν φίλο, τον Νταν Άουερμπακ των Black Keys, ο οποίος έστειλε φωτογραφία του βαν στον κιθαρίστα των Aerosmith, Τζο Πέρι.


Αγνωστο παραμένει πως το βαν κατέληξε εγκαταλελειμμένο στο δάσος, αλλά ο ιδιοκτήτης της έκτασης, στην οποία βρέθηκε είπε ότι το όχημα ήταν εκεί, όταν την αγόρασε από κάποιον, που υποτίθεται ότι είχε σχέση με τους Aerosmith.

Οι "American Pickers" έδωσαν στον Φιλ, τον ιδιοκτήτη της έκτασης, 25.000 δολ για το βαν. Ο Μάικ Γουλφ το χαρακτήρισε "ένα από τα σηαντικότερα και πιο εικονικά κομμάτια της ιστορίας του rock and roll".

Στην εκπομπή οι δύο συλλέκτες που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να αγοράσουν ή να "επιλέξουν" διάφορα είδη για μεταπώληση, για πελάτες τους ή για την προσωπική τους συλλογή.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ