2018-08-11 22:07:32
Φωτογραφία για Ανακαλύφθηκαν δύο εξωγήινα κρανία με το έμβλημα της Ανενέρμπε στην Αντιγέγια της Ρωσίας [video]
Η ανακάλυψη ενός μυστηριώδους χαρτοφύλακα με δύο κρανία στα βουνά της νότιας Ρωσίας στην Αντιγέγια στην περιοχή του Καυκάσου έχει προβληματίσει τους επιστήμονες.

 Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Komsomolskaya Pravda» και “Rossiyskaya Gazeta», τα δύο κρανία που βρέθηκαν σε έναν μυστηριώδη χαρτοφύλακα, φέρουν ένα σχέδιο, με το έμβλημα της Ανενέρμπε. Τα δύο κρανία δεν είναι ανθρώπινα, αλλά ανήκουν σε παράξενα πλάσματα, που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί από τους Ρώσους επιστήμονες, οι οποίοι έχουν βρει, όπως προαναφέρθηκε, ισχυρές συσχετίσεις με το έμβλημα του Ανενέρμπε. 

 Η Ανενέρμπε, ήταν μια ομάδα μελέτης, όπου έκανε επιστημονική έρευνα σε ότι ήταν παράξενο και μυστηριώδες υπήρχε στον κόσμο. Είχαν κάνει αποστολές στο Θιβέτ, την Ανταρκτική και τον Καύκασο, και επεδίωκαν επίσης επαφές με UFO για το μυστικό της απόλυτης εξουσίας. Η σχέση του ναζισμού με τον αποκρυφισμό και οι ρίζες της συγκεκριμένης ιδεολογίας είναι ιστορικά τεκμηριωμένες. 

 Η ευγονική για παράδειγμα, η προσπάθεια βελτίωσης του ανθρώπινου είδους, μια εμμονή που διακατείχε την ηγεσία του ναζιστικού κόμματος, ήταν μια θεωρία που πρώτος προσπάθησε να τεκμηριώσει επιστημονικά ο ξάδερφος του Δαρβίνου, σερ Φράνσις Γκαλτον το 1883, σχεδόν πενήντα χρόνια πριν την άνοδο του ναζισμού.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χειλάκια για φίλημα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χειλάκια για φίλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ