2018-08-12 00:00:24
Φωτογραφία για Φορέστε μπικίνι φέτος
Γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για το σώμα σου.

Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ένα ολόσωμο μπορεί να κρύψει μια χαλαρότητα στην κοιλιά (για όποιες θέλουν να την κρύψουν, κυρίως μετά τις γέννες), σίγουρα όμως δεν κρύβει τα περιττά κιλά. 

Μάλλον φωνάζει «Ε, δεν νιώθω και τόσο καλά με το σώμα μου, φοράω ολόσωμο». (σ.σ. φυσικά δεν αναφέρομαι στα σούπερ αποκαλυπτικά ολόσωμα που είναι τόσο της μόδας φέτος).

Και ας πάμε στα ουσιαστικά. Το σώμα σου είσαι εσύ. Θέλοντας να κρύψεις το σώμα σου, μήπως προσπαθείς να κρύψεις κάποιες επιλογές σου;

Δεν έφαγες τόσο υγιεινά όσο ήθελες φέτος τον χειμώνα; Δεν ασκήθηκες όπως είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα έκανες; Υπάρχει κάτι άλλο που σε χαλάει και σε ρίχνει και βρίσκεις διέξοδο στο φαγητό αντί να κάτσεις να το λύσεις το θέμα;

Εγώ σου προτείνω να φορέσεις το ωραίο σου μαγιουδάκι και να είσαι άνετη με αυτό. Και σιγά σιγά να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου. Να το τρέφεις και να το ασκείς σωστά.

Δεν χρειάζεται να είσαι συλφίδα για να φορέσεις μπικίνι. Αρκεί ένα ωραίο μαγιό που θα αγκαλιάζει τις καμπύλες σου και θα σε κάνει να νιώθεις άνετα στο κολύμπι, στο παιχνίδι με τα παιδιά σου, στις βόλτες σου στην ακροθαλασσιά.

Και εάν πραγματικά, πραγματικά θέλεις να το αλλάξεις, να το δυναμώσεις, να το βελτιώσεις, φρόντισε τις αποφάσεις της νέας χρονιάς, αυτές που οι μαμάδες παίρνουμε πριν αρχίσουν τα σχολεία, να τις κάνεις πραγματικότητα.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ