2018-08-12 08:15:11
Φωτογραφία για Έλληνες στρατιωτικοί: Συγκλονίζει ο πατέρας «Δεν ξέρετε τι αγώνα δίνουν τα παιδιά μας»
«Δεν έχει αλλάξει τίποτε» καταγγέλλει ο πατέρας του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη τη στιγμή που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ξεπέρασαν τους πέντε μήνες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης με μόνη επαφή με τον έξω κόσμο το επισκεπτήριο των συγγενών τους.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, Νίκου Μητρετώδη, στην εφημερίδα Real News: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα παιδιά μας. Δεν ξέρετε τι αγώνα δίνουν και τα ίδια…. Δεν έχει αλλάξει όμως τίποτε. Να δούμε πότε θα τελειώσουμε».

Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές της Ανδιανούπολης χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες με το τουρκικό δικαστήριο να έχει απορρίψει μέχρι στιγμής πέντε αιτήματα αποφυλάκισης.

Ο πατέρας του ανθυπολοχαγού, Νίκος Μητρετώδης, τονίζει ωστόσο ότι δεν το βάζουν κάτω.

«Είναι ψύχραιμοι και κάνουν μεγάλη υπομονή, αν και το χρονικό περιθώριο που παραμένουν στις φυλακές, από τις 3 Μαρτίου, είναι τεράστιο. Απαιτούνται απίστευτα ψυχικά αποθέματα για αυτή τη δοκιμασία. Ζούμε μια πρωτόγνωρη αδικία και τα παιδιά σηκώνουν όλο αυτό το βάρος».

Για την παραπάνω κατάσταση ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προσχεδιασμένη ενώ η Τουρκία από τη μεριά της χαρακτήρισε τον υπουργό Άμυνας «ανεύθυνο» και «επιπόλαιο».

 https://www.dikaiologitika.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ