2018-08-12 15:30:35
Φωτογραφία για Πούμπουρας:  Το Nomads είναι ένα project που τρέχει παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία.
Ο Σάββας Πούμπουρας πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας αφού δέχτηκε μία πολύ καλή πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του Nomads 2. Ο ίδιος μιλάει για την επιστροφή του στον ΑΝΤ1 αλλά αποκαλύπτει και τον πραγματικό λόγο που είπε όχι δύο φορές για συμμετοχή του στο Survivor.

Πώς νιώθεις που επέστρεψες στον ΑΝΤ1 ύστερα από έξι χρόνια;

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΝΤ1! Έχω μόνο καλές εμπειρίες από όλα τα κανάλια με τα οποία έχω συνεργαστεί και είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, αλλά με τον ΑΝΤ1 κάναμε μία μεγαλύτερη πορεία μαζί τόσο με το «Πλάκα κάνεις» όσο και με άλλες παραγωγές, οπότε ήταν ευτυχές για εμένα να γυρίσω. Είδα πολλούς παλιούς συνεργάτες, γνώρισα καινούργιους, συνάντησα και κόσμο από τις συνεργασίες μου με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και νομίζω ότι αυτή τη χρονιά θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα μαζί.

Το όνομά σου συζητιέται εδώ και καιρό για να παρουσιάσεις τοNomads 2.


Είμαστε σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για τα καινούργια projects που ετοιμάζει ο σταθμός. Το Nomads είναι ένα project που τρέχει παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία. Με ιντριγκάρει η ιδέα να το παρουσιάσω. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, έχει ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας, αλλά ταυτόχρονα αποκομίζεις πολύ ωραίες εικόνες και εμπειρίες, γι αυτό και έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα realityεπιβίωσης. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τον κουράζει η δουλειά και σε ότι κι αν κάνω δίνω πάντα το 100% μου.

Ξέρω ότι σου είχε γίνει πρόταση για να είσαι στην ομάδα των διασήμων στο Survivor, αλλά απάντησες αρνητικά.

Ισχύει, μου έγινε πρόταση και για τα 2 Survivor. Ο βασικός λόγος που με έκανε να πω όχι είναι η πείνα. Είμαι λάτρης του φαγητού και δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να μη μπορώ να φάω για μέρες ή εβδομάδες! Δυσκολεύομαι να κάνω ακόμα και διατροφή! Έχω βέβαια γνωστούς που μου λένε ότι θέλουν πολύ να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να δοκιμάσουν τα όριά τους. Το σέβομαι απόλυτα, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Πηγή: Page 2

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ