2018-08-12 18:53:36
Φωτογραφία για Μερικά πολύτιμα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 9 που θα θέλαμε και στα iPhone μας
Χωρίς να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ποιο τηλέφωνο ή ποια εταιρεία είναι καλύτερη, θα τονίσουμε μερικές ξεχωριστές πτυχές στις οποίες υπάρχουν στο Galaxy Note 9 αλλά θα θέλαμε να υπάρχουν και στο iPhone X.

Μνήμη

•Η Ενσωματωμένη αποθήκευση του iPhone X: 64/256 GB.

•Η Ενσωματωμένη αποθήκευση του Galaxy Note 9:  128/512 GB + SD.

Η Samsung διπλασίασε το μέγεθος μνήμης του Note 9.Οι ιδιοκτήτες του Note 9 έχουν την δυνατότητα να επεκτείνουν το μέγεθος της μνήμης χρησιμοποιώντας μια κάρτα SD  φτάνοντας μέχρι και πάνω από 1TB και οι πελάτες της Apple μπορούν να πληρώσουν μόνο τον Tim Cook για επιπλέον χώρο στο iCloud.

Μπαταρία

Ισχύς μπαταρίας του iPhone X: 2716 mAh.

Ισχύς μπαταρίας Galaxy Note 9: 4000 mAh.

Από τα πρώτα χρόνια του iPhone, η Apple επέμεινε ότι η μπαταρία διαρκεί μία ημέρα, όπου και αρκεί. Και σε πολλές περιπτώσεις, το iPhone απλά δεν αντέχει ένα βαρύ φορτίο, ειδικά με ένα ασταθές δίκτυο και μας χαιρετά ακόμη και στα μισά της μέρας.


Stylus

Στην περίπτωση του Note 9 του Galaxy υπάρχει μια εσοχή για το στυλό Pen. Χάρη στη σύνδεση Bluetooth, το αξεσουάρ σάς επιτρέπει να ελέγχετε το τηλέφωνο από απόσταση και να στέλνετε εντολές όπως σε ένα media player και πολλά άλλα.

Φημολογείται ότι η Apple εργάζεται για τη δική της γραφίδα για το iPhone. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τόσο βολικό όσο το S Pen.

Υποστήριξη για μια εξωτερική οθόνη (πραγματικά δωρεάν και απλή όχι να πληρώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας)

Το Note 9 του Galaxy σε μερικά δευτερόλεπτα συνδέεται με εξωτερική οθόνη χρησιμοποιώντας προσαρμογέα HDMI-USB-C. Μπορείτε να παίξετε αμέσως ένα βίντεο, να παρουσιάσετε μια παρουσίαση και άλλα.

Δεν υπάρχει κανένα μοντέλο του iPhone, να μπορεί έτσι απλά με κάτι να είναι ακόμα διαθέσιμο για αυτό το σκοπό. Υπάρχουν προσαρμογείς που σας επιτρέπουν να εμφανίζετε την εικόνα στην οθόνη, αλλά δεν περιλαμβάνονται στο σετ συσκευών iOS. Στην περίπτωση του Note 9 του Galaxy, περιλαμβάνεται στη συσκευασία ο προσαρμογέας.

Βέβαια να τονίσομε πώς το iPhone Χ είναι μια συσκευή του περασμένου χρόνου και ίσως δούμε από την Apple κάποια χαρακτηριστικά από αυτά τον επόμενο μήνα στο νέο μοντέλο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ