2018-08-13 00:34:20
Φωτογραφία για Σάλος στην Ιταλία: Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο σε 5χρονα γιατί...
Ένα εστιατόριο στη Ρώμη απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά κάτω των 5 ετών, καθώς όπως υποστηρίζει «είναι μικροί, ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες».

Στη βιτρίνα του εστιατορίου La Fraschetta del Pesce έχει τοποθετηθεί πινακίδα που γράφει: «Εξαιτίας μερικών δυσάρεστων περιστατικών, που προκλήθηκαν από την έλλειψη τρόπων, τα παιδιά κάτω των 5 ετών δεν επιτρέπονται σε αυτό το εστιατόριο».

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στις αντιδράσεις των χρηστών και των κατοίκων της Ρώμης, θέλησε να απαντήσει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μάρκο Μαγκλιότσι στην La Repubblica προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα: «Τρέχουν και γλιστράνε ανάμεσα στα τραπέζια. Πετάνε λάδι στο πάτωμα, χύνουν νερό, στέλνουν την αλατιέρα στην άλλη πλευρά της αίθουσας, προσπαθούν να διαλύσουν τα έπιπλα, ουρλιάζουν, κλαίνε και πάνω από όλα σιχαίνονται το ψάρι».

Την Τρίτη δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το εστιατόριο και ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη για την πινακίδα. Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, δεν επιτρέπεται η απαγόρευση εισόδου σε κάποιον πελάτη σε εστιατόριο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Το εστιατόριο La Fraschetta del Pesce είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται κοντά στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης και φημίζεται για το φρέσκο ψάρι που σερβίρει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ