2018-08-13 18:25:33
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ : Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την επαναλειτουργία των κυλικείων-εστιατορίου
Διαβάστε την ανακοίνωση τής ΠΕΑΛΣ: Μετά από τρεις περίπου μήνες άσκοπης-άδικης ταλαιπωρίας των στελεχών ΛΣ εξαιτίας καταγγελιών  και εντόνων πιέσεων  συνδικαλιστών της ΠΟΕΠΛΣ

συνεπικουρούμενοι από δημοσιεύματα    που αδίκως και με δόλο αναφερόντουσαν σε μη ορθή λειτουργία-οικονομική διαχείριση των κυλικείων και εστιατορίου στο Αρχηγείο ΛΣ. με αποτέλεσμα την παύση λειτουργίας τους  ,  σας ενημερώνουμε ότι την 10-08-2018 δημοσιεύθηκε  στο Τεύχος Β’ 3400/10.08.2018 η Αριθμ. 2415.9 /59669/2018   απόφαση περί     Ίδρυσης, οργάνωσης και λειτουργίας Λέσχης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η ΠΕΑΛΣ  σε συνεργασία με τον Α" Αντιπρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Γιώργο Ελευθεράκη και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕΠΛΣ Κουζή Βασίλειο  όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρακολούθησε  από κοντά ,ως οφείλαμε ,το σημαντικό ζήτημα  επαναλειτουργίας των κυλικείων -εστιατορίου  και σήμερα εκφράζει την ικανοποίησή της στον Αρχηγό ΛΣ  Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Στ
. και  στην  υπό τις οδηγίες του   αρμόδια για το ζήτημα Οικονομική - Νομική Υπηρεσία  ΛΣ αλλά και στο αρμόδιο τμήμα της  Διεύθυνσης Προσωπικού Λ.Σ. , για την  άμεση ανταπόκρισή τους  και ενέργειές τους για την δημιουργία  κανονισμού λειτουργίας κυλικείων -εστιατορίου αλλά και την προώθησή του προς έλεγχο και υπογραφή   από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ .

 Τέλος ζητάμε από τον κ. Αρχηγό ΛΣ να επισπεύσει τις περαιτέρω τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό   ώστε τις αμέσως επόμενες ημέρες τα  κυλικεία και το εστιατόριο να τεθούν  σε πλήρη λειτουργιά  προς εξυπηρέτηση των συναδέλφων  .

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ  Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ