2018-08-13 22:59:34
Φωτογραφία για Λιμνιώνας: Από την φωτιά της Αττικής ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα; - Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος!
Συνεχίζεται το μυστήριο με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα (δείτε ΕΔΩ) το βράδυ το βράδυ της Κυριακής (12-08-2018) στη παραλία του Λιμνιώνα Για την ώρα, παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του νεκρού, όμως εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για σορό ατόμου που επιχείρησε να διασωθεί από τη φωτιά στο Μάτι πέφτοντας στην θάλασσα και στη συνέχεια παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Απαντήσεις θα δώσουν η ιατροδικαστική έκθεση και η εξέταση του DNA.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε την Δευτέρα και το Λιμενικό Σώμα:

 

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κύμης, για ύπαρξη σορού σε απόκρημνη βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ” Εύβοιας.

 

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου εντόπισε μία (01) σορό άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραλία Λιμνιώνα: Θρίλερ με νεκρό άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα!
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ