2018-08-14 10:21:20
Φωτογραφία για Πώς θα αντιμετωπίσεις τους πόνους πάνω στο ποδήλατο
Αν δεν έχετε κάποια πτώση, η ποδηλασία είναι ένα άθλημα πολύ φιλικό προς το σώμα Κατά την προπόνηση στο δρόμο, δεν υπάρχει καμία καταπόνηση στις αρθρώσεις σου. Αλλά ακριβώς όπως κάθε άθλημα αντοχής, έτσι και η ποδηλασία μπορεί να δημιουργήσει αρκετές ενοχλήσεις.

Η κοινή λογική απάντηση σε οποιονδήποτε διαρκή πόνο είναι να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να ζητήσετε επαγγελματική συμβουλή από κάποιον ειδικό. Αλλά για να δώσετε στον πόνο σας ένα όνομα και για να σας βοηθήσουμε στον σωστό δρόμο προς την αποκατάσταση, έχουμε απαριθμήσει τα πιο κοινά προβλήματα που συναντάμε στην ποδηλασία.

Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι τραυματισμού πάνω στο ποδήλατο. Ο πρώτος είναι ο προφανής λόγος τραυματισμού από πτώση που θα προκαλέσουν κατά 90% μερικά καψίματα και ένα άλλο 10 % ίσως κάποια κατάγματα συνήθως ελαφριά. Σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να αποθεραπευτούμε. Εδώ όμως θα ασχοληθούμε με τους τραυματισμούς που μπορεί να δημιουργηθούν από την χρήση του ποδηλάτου είτε λόγω της λανθασμένης ρύθμισης του ποδηλάτου σε σχέση με το σώμα μας ή είτε από μυϊκές ανισορροπίες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ