2018-08-15 08:00:18
Φωτογραφία για Αυτό το προϊόν ομορφιάς είναι ιδανικό για να σταματήσετε τη φαγούρα από τα κουνούπια
Ανεξάρτητα από το πόσο επιμελής είσαι με την εφαρμογή εντομοαπωθητικών, τα περιστασιακά τσιμπήματα των κουνουπιών είναι συχνά αναπόφευκτα.

Μερικοί από εμάς είμαστε πιο επιρρεπείς από τους άλλους, και αν το γνωρίζετε, θα είστε σίγουρα εξοικειωμένοι με την έντονη φαγούρα που προκαλεί κάθε νέο τσίμπημα.

Εάν δεν θέλετε να καταφύγετε στη λύση των εντομοαπωθητικών προϊόντων, έχουμε ανακαλύψει ένα προϊόν ομορφιάς που δεν θα σας κοστίσει τίποτα και θα σας βοηθήσει να μειώσετε τη φαγούρα. Η αίσθηση της φαγούρας προέρχεται από το τσίμπημα που αντιδρά με τον αέρα, οπότε για να τη σταματήσετε θα πρέπει να εμποδίσετε τη ροή του αέρα στο δάγκωμα. 

Μπορείτε να το κάνετε με πολλούς τρόπους: με κερί αποτρίχωσης ή οποιαδήποτε λιπαρή ουσία όπως το αντηλιακό. Αλλά ένας από τους καλύτερους και λιγότερο ορατούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τη φαγούρα είναι το διάφανο βερνίκι νυχιών.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά πραγματικά βοηθάει. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε να μην έχετε κάνει πληγή στο δέρμα. Αν έχετε γδάρει το τσίμπημα, μην εφαρμόσετε τίποτα στην περιοχή! Τα συστατικά του βερνικιού, καθώς και το γεγονός ότι το βουρτσάκι του έχει εκτεθεί στον αέρα και τα βακτήρια, σημαίνει ότι είναι καλύτερα να το κρατήσετε μακριά από το δέρμα σας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ