2018-08-15 14:46:03
Φωτογραφία για Δωρεά περιπολικού στο Λιμενικό
Το Λιμεναρχείο Σύρου μετά από πολύμηνη διαδικασία, γραφειοκρατικού κυρίως χαρακτήρα, παρέλαβε ένα εξοπλισμένο περιπολικό όχημα μάρκας NISSAN Χ TRAIL το οποίο αποτελεί ευγενική

χορηγία του Παναγιώτη Θεοχαράκη, ιδιοκτήτη της εταιρείας ΝΙΚ.Ι.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε..

Η δωρεά έγινε αποδεκτή με απόφαση του Υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3092-Β΄/ 30-07-2018.

Η χορηγία αυτή έρχεται να εκπληρώσει έναν από τους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση της τοπικής Λιμενικής Αρχής, προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και της επαύξησης των πλωτών και χερσαίων μέσων που διαθέτει και να ενισχύσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες της και την αποτελεσματικότητά της.

Πλέον η αστυνόμευση των περιοχών αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Σύρου θα αποκτήσει εντονότερη μορφή και η επεμβατική δυνατότητα της Υπηρεσίας θα λάβει αμεσότερη διάσταση.

Με αφορμή λοιπόν την υλοποίηση του στόχου αυτού, ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης ΛΣ Γιάννης Βαμβακούσης και το προσωπικό του Λιμεναρχείου Σύρου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στον δωρητή κ. Παναγιώτη Θεοχαράκη καθώς και στην ηγεσία του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. για την αμέριστη στήριξη της όλης διαδικασίας.

Πηγή:  koinignomi.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ