2018-08-15 15:07:51
Φωτογραφία για Θρίλερ με μισόγυμνο 3χρονο αγοράκι που περιφερόταν χαράματα στους δρόμους – Χειροπέδες στον πατέρα
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία, μετά από τον εντοπισμό και των γονέων του παιδιού, ενώ αυτό μεταφέρθηκε για προσωρινή διαμονή στην τοπική Παιδική Στέγη από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας.

Παιδάκι τριών ετών εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα να περιφέρεται μόνο του στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης μετά την πληροφορία μετέβησαν στην σκηνή που θεάθηκε το παιδάκι και  το εντόπισαν.

Ακολούθησαν εξετάσεις για να διακριβωθούν οι γονείς του  ωστόσο αυτό δεν κατέστη  δυνατό και αμέσως εντοπίστηκε η επί καθήκοντι λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας η οποία μετέφερε τον μικρό στην Παιδική Στέγη στην Πάφο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οι γονείς του είναι κοινοτικοί υπήκοοι, μόνιμοι κάτοικοι Πάφου ηλικίας 23 και 30 ετών, αντιστοίχως.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η μητέρα του τρίχρονου αγοριού  αυτή βρίσκονταν στην εργασία της και την επίβλεψη του παιδιού την είχε ο πατέρας του οποίου διέλαθε της προσοχής του.

Περί τις 10:15 π.μ., σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, η Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνέλαβε τον πατέρα του ανήλικου ο οποίος πλέον ανακρίνεται για την αμελή επίβλεψη του γιο του, ενώ εις βάρος του 30χρονου διερευνώνται υποθέσεις κατά παράβαση του Νόμου για την προστασία των παιδιών, κακομεταχείριση και εγκατάλειψη παιδιού κάτω των 16 ετών.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ