2018-08-15 17:30:13
Φωτογραφία για Πώς να γίνετε πλούσιοι φέτος...
Αν η ευχή που κάνατε για το νέο έτος ήταν να καταφέρετε να γίνετε πιο πλούσιοι από πέρυσι, τότε ίσως και να πραγματοποιηθεί Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Διαβάστε προσεκτικά τις 7 συμβουλές και ακολουθήστε τις κατά γράμμα:

1) Τέλος στα προσωπικά έξοδα

Και ποιος δεν θέλει να ξοδεύει χρήματα για τον εαυτό του. Να ανανεώνεται και να γεμίζει αυτοπεποίθηση. Όμως παραδεχτείτε το. Κάποιες στιγμές ξεφεύγουμε από τα όρια και το παρακάνουμε ξοδεύοντας χρήματα σε πράγματα που στην ουσία δεν τα χρειαζόμαστε. Φροντίστε το νέο έτος να βάλετε ένα φρένο στα έξοδα αυτά.

2) Γράψτε τα έσοδα και τα έξοδα

Φροντίστε να προμηθευτείτε με ένα βιβλιαράκι στο οποίο θα γράφετε καθημερινά τα έσοδα και τα έξοδα ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο στη διαχείριση των χρημάτων σας. Στο τέλος κάθε μήνα κάντε ένα μάζεμα και δείτε πόσα χρήματα παίρνετε και πόσα ξοδεύετε. Αν τα έξοδα είναι παραπάνω από τα έσοδα τότε κάνετε κάτι λάθος στη διαχείριση και θα πρέπει να το διορθώσετε άμεσα.


3) Κλείστε «ανοιχτούς» λογαριασμούς

Δεν γίνεται να θέλετε να αποταμιεύσετε χρήματα έχοντας όμως «ανοιχτούς» λογαριασμούς. Φροντίστε τώρα που είναι αρχή ακόμα του νέου έτους να κλείσετε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να αποταμιεύσετε ορισμένα χρήματα.

4) Εκμεταλλευτείτε τα εργασιακά σας προνόμια

Κάθε εργαζόμενος έχει συγκεκριμένα προνόμια, ανάλογα με τον κλάδο που εργάζεται. Φροντίστε φέτος να μάθετε ποια είναι αυτά ώστε να τα εκμεταλλευθείτε. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του.

5) Βάλετε στόχο να πάρετε αύξηση

Πιστέψτε το μέσα μας πως φέτος θα είναι η χρονιά σας, βάλτε τα δυνατά σας και ανεβάστε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τότε θα δείτε πως θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας και πως τίποτα δεν πάει χαμένο.

6) Δημιουργήστε τον προσωπικό κουμπαρά σας

Φροντίστε πάντα να αποταμιεύετε ορισμένα χρήματα. Πάρτε ένα κουμπαρά και βάλτε στόχο να ρίχνετε κάθε μήνα ένα ποσό, για ώρα ανάγκης. Πάντα θα πρέπει να έχετε ορισμένα χρήματα στην άκρη για τα μελλοντικά σας σχέδια.

7) Κάντε ασφάλεια ζωής

Μη ξεχνάτε πως το να είστε καλά στην υγεία σας είναι το άλφα και το ωμέγα. Συμβουλευτείτε τον ασφαλιστή σας και κάντε την κατάλληλη ασφάλεια ζωής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ