2018-08-15 19:51:25
Φωτογραφία για Στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου οι έφηβοι!
Το τρία στα τρία έκανε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων επικρατώντας με 13-10 της Ρωσίας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σομπαλέτι της Ουγγαρίας.Το συγκρότημα του Δημήτρη Κραβαρίτη με αυτή τη νίκη κατέκτησε την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο, τσεκάροντας κατευθείαν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 5-5. Στο δεύτερο μέρος η καλή επιθετική λειτουργία σε συνδυασμό με την εξαιρετική άμυνα άμυνα έδωσε έναν αέρα 4 γκολ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τη λήξη του 3ου οκταλέπτου 10-6, όπου στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη το διαχειρίστηκαν άψογα πετυχαίνοντας τη πολυπόθητη νίκη με 13-10. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Δήμου που σημείωσε 5 γκολ και τον ακολούθησε ο Καλογερόπουλος με 3.

Ελλάδα – Ρωσία 13-10 (3-3, 2-2, 5-1, 3-4)

Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός, Χαλυβόπουλος Ι., Πάτερος1, Παπανικολάου 1, Δήμου 5, Μανθογιάννης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ