2018-08-16 09:40:21
Φωτογραφία για Κουβέλης: Εγώ δεν είχα στοιχεία για απαγωγή των Ελλήνων Στρατιωτικών
Εγώ δεν είχα στοιχεία για την απαγωγή των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών είπε ο Υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Φώτης Κουβέλης. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε θετική εξέλιξη την απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, ωστόσο κατέστησε σαφές ότι δεν σηματοδοτεί και την άρση της αναστολής της εφαρμογής των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, είπε ότι πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις.

Ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 7”  ότι “πρέπει να αναμείνουμε” να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της περασμένης εβδομάδας με έγγραφο του ΓΕΕΘΑ που διανεμήθηκε σε όλα τα Γενικά Επιτελεία, δόθηκε η εντολή για διακοπή της εφαρμογής των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία μέχρι νεωτέρας για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους .

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναστολή δεν αφορά στο σύνολο των ΜΟΕ, τα οποία μεταξύ άλλων προβλέπουν την μη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και κατά την διάρκεια μεγάλων θρησκευτικών εορτών, αλλά και την ανταλλαγή επισκέψεων σε επίπεδο διοικητών και επικεφαλής σχηματισμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς επίσης την πραγματοποίηση κοινών γυμνασίων υπό συμμαχικό καπέλο.

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ