2018-08-16 14:52:14
Φωτογραφία για Ζένια Μπονάτσου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Ζωή Λάσκαρη ένα χρόνο μετά τον θάνατό της
Στις 18 Αυγούστου συμπληρώνεται ένας χρόνος χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη. Η απουσία της ηθοποιού έχει γίνει κάτι παραπάνω από αισθητή, ειδικά στους συγγενείς και τους κοντινούς της ανθρώπους.

Η εγγονή της κινηματογραφικής star, Ζένια Μπονάτσου, μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τον άνθρωπο που την καθοδήγησε στη ζωή.

«Ως άνθρωπος ήταν μια δυναμική γυναίκα με τσαμπουκά. Αγαπούσε πολύ και βοηθούσε, ήταν γενναιόδωρη. Πάντα έπαιρνε θέση και, αν χρειαζόταν, ήταν ανοιχτή σε όλα τα θέματα. Δεν έλεγε ποτέ ψέματα για να σε καλοπιάσει, ίσα-ίσα προτιμούσε να σε ταρακουνήσει για να καταλάβεις. Ως γιαγιά ήταν πολύ τρυφερή και στοργική, ενώ η αγκαλιά της ήταν η λύτρωσή μου σε κάθε στιγμή αδυναμίας. Όταν ένα ρούχο μου ή ένα κόσμημα χαλούσε, αμέσως απευθυνόμουν σε εκείνη και τη ρωτούσα αν μπορεί να το διορθώσει και γελώντας πάντα μου έλεγε: «Ναι, αγάπη μου, θα σε φωνάξω σε λίγο να έρθεις να το πάρεις»
. Και αφού της έλεγα πάντα «ευχαριστώ», της έδινα ένα φιλί και την άφηνα εκεί με τις κλωστές και τα εργαλεία της να κάνει τα «μαγικά» της. Έφτιαχνε με τις ώρες σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, από το μηδέν. Ήταν δημιουργική, με πολλή φαντασία και γούστο. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου τη Ζωή Λάσκαρη ως σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Για μένα ήταν και θα είναι παράδειγμα, διότι η γιαγιά μου κατάφερε να ανέβει την ανηφόρα της ζωής εντελώς μόνη, χωρίς μάνα και πατέρα να τη στηρίζουν, χωρίς καμία σταθερότητα και ασφάλεια. Ο,τι έχτισε ήταν με την αξία της και με πολύ κόπο. Έχτισε καριέρα, κατασκεύασε το σπίτι της όπως ακριβώς ήθελε και δημιούργησε μια μεγάλη οικογένεια. Οπότε πιο σημαντικό για εμένα είναι να την έχω στο μυαλό μου ως έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε και πάλεψε με αποτέλεσμα να τα καταφέρει, πάρα ως σταρ», αποκάλυψε στη RealNews.

Όταν δε η Ζένια ρωτήθηκε για το πώς της είχε εξομολογηθεί ότι επιθυμεί να γίνει ηθοποιός, εκείνη απάντησε: «Όταν πλέον σιγουρεύτηκα και πήρα την απόφαση να γραφτώ σε δραματική σχολή, της το ανακοίνωσα. Η απάντησή της ήταν η εξής: “Ζένια, δεν είναι αστεία η δουλειά αυτή, θέλει πολύ διάβασμα και πολύ κόπο, σοβαρότητα και αφοσίωση… Είσαι σίγουρη, παιδάκι μου;”. Αν και εκείνη την ώρα με φόβισε η ερώτησή της, της απάντησα με σιγουριά “ναι”. Ήθελα να ανακαλύψω τη διαδικασία που περνούν οι ηθοποιοί πριν φτάσουν στο αποτέλεσμα που βλέπουν οι θεατές».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ