2018-08-16 19:01:29
Φωτογραφία για Tι είναι το σύνδρομο του νεκρού κόλπου;
Λέγεται σύνδρομο του νεκρού κόλπου, και μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι και τόσο... δημοφιλές, αλλά ευρύτερα στον κόσμο και στο ίντερνετ, συζητιέται όλο και περισσότερο.

Ουσιαστικά, είναι η "νέκρα" εκεί κάτω, όταν οι γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ συχνά δονητή. Σύμφωνα με όσους αναφέρονται στο σύνδρομο, η αγάπη στον δονητή σου, μπορεί να σου προκαλέσει ευερεθιστότητα ή... βαρεμάρα εκεί κάτω.

Ωστόσο, δε χρειάζεται πανικός. Γιατί μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Η Sherry Ross, MD, μίλησε στο Health.com και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: "Η χρήση δονητή μπορεί να είναι ο πιο καλός τρόπος να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό". Bέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι το σύνδρομο δεν υπάρχει, απλά τα συμπτώματά του είναι παροδικά και μετά από μεγάλης διάκρειας χρήση. Αν, λοιπόν, δεις κάτι τέτοιο, απλά άσε τον εαυτό σου να κάνει μια "επανεκκίνηση" πριν βάλεις μπρος ξανά τον δονητή. Ωστόσο, αν το πρόβλημα επιμένει, ο δονητής δεν είναι αυτός που φταίει "Όταν ο κόλπος μας δεν λειτουργεί καλά ή καθόλου σεξουαλικά - ακόμα και με έναν καλό δονητή- τότε σημαίνει ότι κάτι άλλο συμβαίνει συνειδητά ή όχι. Αντίθετα με τους άντρες, η σεξουαλική επιθυμία της γυναίκας, η έξαψη, και η ενέργεια, ξεκινάει από το όργανο που βρίσκετε πάνω από τους ώμους μας, παρά από αυτό που είναι κάτω από τη μέση μας" αναφέρει η γιατρός.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ